Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne megkozeliteni egy sracot?
21 vagyok, 2 napja elvittem az autot h tegyenek uj lampat stb. Es megtetszett nagyon az autoszerelo. Egy fiatal, aranyos srac, ahogy lattam picit szegyelos is.
De nem tudom, hogy kozelithetnem meg. En szeretem ha bejovok egy sracnak h o lepjen eloszor, szoval nem igazan hivnam ki en eloszor randira v hasonlo. Az ugy hangzana h mar ketsegbeesett vagyok. Pedig nem, csak nagyon megtetszett. :)
Sokat mosolygott meg minden, de nem tudom hogy csinaljam, hogy figyeljen fel ram. Valami tipp?:)
Szia
Szerintem egyszerűen csak próbálj meg vele beszélgetni és éresztesd vele,hogy kedveled a társaságát ez nagy önbizalmat fog neki adni.
És lehet .hogy ő fog téged randira hívni.
Szólj neki, hogy vannak még bizonyos alkatrészek, amik némi kenőanyagot, meg olajozást igényelnének, egyben az ő szakértő kezeit!:)
Mosolygj rá Te is sokat, keresd a tekintetét, szemezzetek, meg próbáld szugerálni, hogy odalépjen hozzád. Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!