Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki randizna egy karatés lánnyal?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok fiúk?2013. márc. 2. 18:38
12/19 anonim válasza:
Soha!!
gondolj bele ha vita van ki lesz a főnök?
esetleg ha férfiként kell keményen rászolnod ő meg kinevet, h mit akarsz picurka , hát leverlek...
hagyd a fenébe.
13/19 anonim válasza:
Kittiiiiiiivel majd elkapunk, na mit szólsz hozzá?:D
14/19 anonim válasza:
Én csak akkor, ha nagyon csiklandós vagy, és igy le lehet fegyverezni vele.22f
15/19 anonim válasza:
Én, feltéve ha nem akarna rögtönzött bemutatót tartani rajtam :)
16/19 anonim válasza:
Egy jó csak karatéssal akárki, egy ronda karatéssal senki.
17/19 k.i válasza:
Én szívesesen randiznék,én kungfúzok!!!
18/19 anonim válasza:
Nagyon szívesen, és szívesen tanulnék tőle pár fogást. Cserébe az edzések után kényeztetném a lábait /talpmasszázs/.
19/19 anonim válasza:
Csak akkor, ha 1, megtanítana 1-2 hasznos fogásra, majd utána; 2, engedné megmasszírozni a talpát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!