Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megunt volna ennyi idő alatt, vagy ez mit jelent?
Van egy srác, aki elkezdett láthatóan érdeklődni irántam kb egy hete.
Mivel messziről jár fel suliba ezért eddig csak facebookon beszélgettünk.
Ott viszont már a legelső alkalommal 5-6 órákat egyhuzamban, mindketten nagyon jókat nevettünk és jóléreztük magunkat (ez így elég nyomi fb-on keresztül, de ez van)
Szóval napokig sokat beszélgettünk.
Amikor élőben találkoztunk, teljs zavarban volt, alig bírt rámnézni-egyszóval leszűrtem, hogy tényleg tetszem neki..
Viszont pár napja nem nagyon beszélünk sokat, az igaz hogy mindig megy valamerre, de akkoris.
Ez csak az elfoglaltság miatt van, vagy túl sok voltam neki egyszerre? Nem kellett volna néha éjszakábanyúlóan beszélgetni?
Most ez ennyi volt, vagy mi???
Nekem nagyon tetszik ez a srác, szerintetek mi a megoldás?
Előre is köszönöm!
Szia!
Mindenkinek arra van ideje amire akarja. Ha ez a srác az utóbbi időben látványosan kevesebb időt fordít rád annak több oka is lehet, de az nem őszinte kifogás, hogy mindig mennie kell vlahová. Én a helyedben megkérdezném az okát. Az a legegyszerűbb és a legkorrektebb is. Ne magadban keresd a hibát inkább kérdezz rá! Ha nem tud értelmes választ adni a kérdésre akkor csak az a baja, hogy nem kapott meg. Hidd el tapasztalatból mondom... Ne te fuss a pasi, a nő legyen nő a férfi meg férfi. Még ha fiatalok vagytok akkor is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!