Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi tini ribanc?
Figyelt kérdés
Miattuk a "rendes" lányoknak esélyük sincs.2013. febr. 14. 21:48
2/14 anonim válasza:
Rendes lány vagy? Nálam csak neked lenne esélyed.
4/14 anonim válasza:
A ribanc definíciója az, hogy fűvel-fával lefekszik. Én ezt nem tapasztalom. Velem szemben nagyon is jól neveltek, erkölcsösek a lányok!
5/14 A kérdező kommentje:
Nagyon sok lány 14-16 évesen már nem szűz. a fiúk meg értük vannak oda, meg azokért, akik "kipakolják" magukat.
2013. febr. 14. 21:54
6/14 anonim válasza:
Mert ma már csak akkor menő valaki, ha 16 éves korára végig megy rajta egy fél város. Szerintem, ha komoly kapcsolatot akar egy pasi, akkor nem a ribancok fognak kelleni, mert azokban akkor már nem tud bízni. Ribancok arra jók, amire kellenek. A pasik kiélik magukat rajtuk, használják őket, amíg jól esik aztán mennek a szemétbe, de ha szerelmet bizalmat és hűséget keresnek, akkor eljön a rendes lányok ideje.
7/14 ASOT válasza:
Szerintem olykor olykor nagyobb a féltékenység, és sokszor ebből ered, hogy rib@nc valaki....
8/14 anonim válasza:
De én komolyan nem értem... Hol vannak az ilyen lányok?
9/14 anonim válasza:
Az utcán kb minden második "lány" ilyen.
10/14 anonim válasza:
Minden lány rendes, csak mások a szokásaik! Korán kezdik és nincs megfelelő útmutatásuk, de attól még rendesek ők is!
Minden lánynak van esélye!!! Nyilván aki többet tesz a cél érdekében az előbb beér!
Nem kell másokra fogni a saját hibáink miatti kudarcokat!
A kérdésed amúgy lekezelő és általánosít. Nem látod mennyire nincs ez rendben?!
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!