Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem tudom, hogy tudnék túllépn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom, hogy tudnék túllépni a srácon. Volt valaki még így?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok. Több,mint egy hónapja megismerkedtem egy sráccal. Ő 30 éves. Nagyon jó volt minden,sokat beszélgettünk facebookon,Valentin napra kedved üzenetet küldött és úgy tűnt,egy pár leszünk. Hozzátenném,társkeresőn ismerkedtünk meg,így kb egy hónap telt el úgy,hogy csak leveleztünk és telefonon beszélgettünk. Aztán végre eljött kb 3 hete a személyes találkozás lehetősége és minden nagyon jó volt. Kivéve egy dolgot. Bár nála filmeztünk,de hozzám sem ért. Mármint nem szexre gondolok,hanem érintésre. Nem akartam szexet,de furcsa volt,hogy van egy pasi aki mellett ott ül az a nő,akiért odáig volt (a személyes találkozóig) és nem öleli át,nem simítja meg a karját,semmi.

(és nem,nem voltam se büdös,a szám sem,még mielőtt valaki ezzel jönne....)

Aztán a nap végén erősködött,hogy hadd vigyen haza. Hazavitt és búcsúzáskor megölelt és mondta,hogy nagyon jól érezte velem magát és még aznap este mindenképp keres,mert nagy hatással volt rá a nap. Persze nem keresett.

Másnap kaptam tőle egy e-mailt,hogy sajnálja,de nem volt meg a szikra! Hát kicsit rosszul esett,sőt nem kicsit,hanem nagyon. Azóta egyszer beszéltünk és mondta,hogy reméli,hogy találok olyan pasit aki nem ennyire balfék,mint ő.

Randiztam azóta,de senki nem mozgatott meg bennem semmit. És sokszor gondolok erre a srácra és egyszerűen nem tudom megérteni,hogy mért volt ez az egész. Hogy ha egy hullámhosszon voltunk,mi lehetett az,ami miatt neki élőben nem volt meg a "szikra". Könnyebben el tudnám fogadni a dolgot,ha exbarátnő lenne a háttérben vagy ilyesmi. De nekem ez a sztori olyan se füle se farka. És nagyon megérintett a srác,mint ember,és nehezen tudok túllépni.

Voltatok ti is így? És mit tettetek,hogy menjen a felejtés? Randizgatok persze,mert komoly kapcsolatot keresek,de senki nem kelti fel az érdeklődésem,főképp nem annyira,mint az a srác.

2013. márc. 1. 23:39
 1/8 anonim ***** válasza:

Előtte is látott már?

Lehet,hogy nem vagy az esete.

2013. márc. 1. 23:45
 2/8 A kérdező kommentje:
Képeken látott,Skype-oltunk,így kamerán keresztül is látott. Akkor még nem ellenkezett.... De akkor ,ha nem vagyok az esete,lehet ezt is mondani,nem kell ezzel a szikra dumával jönni. Azért mondom ezt,mert én is mindenkinek megmondom,ha valami nem oké,és az igazat mondom nekik.
2013. márc. 1. 23:50
 3/8 anonim ***** válasza:

Akkor meg lehet,hogy tényleg keresett valamit,de nem találta meg benned.

Ne keseredj el,úgyis lesz majd másik.

Szerintem amiatt sem tudtad lezárni,mert kérdések maradtak benned miatta.

2013. márc. 1. 23:58
 4/8 A kérdező kommentje:

Hát igen,nyilván nem én voltam álmai nője!

De jól látod,csupa kérdőjel maradt a dolog után bennem és nem tudom,hol romlott el a dolog...Kb,mikor személyesen találkoztunk.

2013. márc. 1. 23:59
 5/8 anonim válasza:
Meg kell élni a szerelmet, a csalódást, nem kell sürgetni semmit, ne randizgass mással, inkább foglald el magad hobbival, sport, vásárlás, barátnők, egy idő után eszedbe sem fog jutni. Majd jön egy olyan pasi, aki nagy rajongással vesz körül, ez a pasi nem érdemelt meg:)
2013. márc. 2. 00:04
 6/8 A kérdező kommentje:

00:04!

Kedves vagy! És talán igazad is van. De ilyenkor akaratlanul is az emberek nagy többsége önmagában keresi a hibát. És így,rendes magyarázat nélkül még nehezebb tovább lépni.

2013. márc. 2. 00:08
 7/8 Irooonmaaan válasza:
Szerintem nem volt benned semmi hiba, csak egyszeruen nem teged keresett. Jobb lett volna, ha talalkoztok meg parszor, teszi neked a szepet, esetleg le is fekudtok, te beleszeretsz es utana dob ki? Szerintem amennyire tudott korrekt volt veled. Jobb, ha elfelejted.
2013. márc. 2. 02:07
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen,tudom Utolsó,hogy iagazad van,csak olyan közel engedtem magamhoz amennyire nem lett volna szabad. De hát a jelek alapján ez tűnt helyes lépésnek,vagy úgy is mondhatnám,hogy természetesnek! De igaz,korrekt volt,hisz ezt egy szex után is elmondhatta volna,ami nagyobb lelki sérülést okozott volna bizonyára.
2013. márc. 2. 04:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!