Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Polyák Petar Réka kérdése:
Mit tegyek ha van egy fiú akinek szerintem tetszem csak nem valja be és én is szerelmes vagyok belé (ő ezt már tudja). Mit tegyek hogy teccek neki?
Figyelt kérdés
2013. márc. 1. 20:05
1/5 anonim válasza:
hát ha ő már tudja, és úgyse lép, nem tetszel neki
2/5 anonim válasza:
Hány éves vagy?Ez attól függ.Meg hogy a fiú besz.ari-e vagy vagánycsávó.
3/5 A kérdező kommentje:
(9 évesek vagyunk mind a ketten)és aranyos ha van Facebookod akkor nézd meg Nagy Barnabás az ismerősöm az én nevem Polyák Petra és kép nélkül!
2013. márc. 1. 20:14
5/5 anonim válasza:
Kislány! Ezt nagyon hamar tanuld meg: SOHA ne add ki a személyes elérhetőségeid, egy ilyen oldalon pedig főleg NE!!! A nevedet se, mert utána kaphatsz egy csomó üzenetet, aminek nem örülnél...
A kérdésedre válaszolva pedig...váááárj! Nagyon fiatalka vagy még, és ilyenkor a fiúk még félősek, ez még az a kor, amikor ciki neki, ha tetszik valaki :) Beszélgessetek, barátkozzatok, ne akarj semmit se siettetni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!