Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megcsalasnak szamit, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalasnak szamit, vagy szajhasag az, ha? :

Figyelt kérdés
Engedem, hogy mas pasi fogdosson, a seggemet combomat stb... sexualis temaban beszelgetek, csetelek veluk. Bevallom oszinten, neha enis kelletem magam es szeretek csabitani. Szeretem, ha felfigyelnek ram a fiuk. Nem tehetek rola, ilyen vagyok. Mindekozben van baratom. Errol Ti mit gondoltook? (15\L)

2013. márc. 1. 19:03
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
0%
erre csak 3 szót tudok mondani: lődd fejbe magad! (hidd el mindenkinek jobb lesz így :)) amúgymeg egy RIBANC vagy csupa nagybetűvel mivel szereted kellettni magad tedd ezt: 1. mond el a barátodnak hogy nem szereted és több fiúval is csalod (ne csodálkozz ha megver) 2. állj ki a sarokra ott díjazzák ha kelleted magadésmég pénzt is kapsz érte ráadásul még meg sem becsülnek úgy mint ahogy te sem a barátodat!
2013. márc. 3. 18:12
 32/41 A kérdező kommentje:
Nem csinalok SEMMI OLYAT penzert, itt bukta van;) kossz a "tanacsot" hulye lennek megfogadni;)
2013. márc. 3. 18:31
 33/41 A kérdező kommentje:
Az vagyok aki akarok es ahogy JOOLESIK;))) ehhez neked, te kis senki nincsen beleszolasod.puszillak.
2013. márc. 3. 19:50
 34/41 anonim ***** válasza:

15 évesen ergo RIBANC vagy,aki ezek szerint nem tudja elfogadni a negatív kritikát/véleményt!

TE kérdeztél,és gondolhattad volna hogy milyen vélemények fognak születni! Anyád-apád büszke lehet rád,csak remélem a TE pasid úgyan ezt teszi veled,mint TE vele

2013. márc. 4. 12:01
 35/41 BubisBublek860 ***** válasza:
100%
Annyira szerencsétlen vagy. Ha így oltod a válaszolókat. Akkor mégis mi a rákért kérted a véleményünket?! Amúgy meg igaza van az elöttem szoló válaszolóknak teljes mértékben. 1 az, hogy ne neked álljon már felljebb miközbe te csalod a srácot. 2 pedig, hogy ne oltsd le a válaszolókat mert igazuk van, hogy egy nagy RIBANC vagy és éretlen még az ilyen dolgokhoz. :D
2013. márc. 4. 12:54
 36/41 A kérdező kommentje:
Csak torolte a kis gyava fereg a valaszat.
2013. márc. 4. 20:52
 37/41 anonim ***** válasza:

15 évesen szépen írsz,mit ne mondjak!Büszke lehet apád-anyád hogy egy kis RIBANCOT neveltek belőled,akinek mocskos a szája!

34/36-os voltam

2013. márc. 5. 14:59
 38/41 A kérdező kommentje:
Miert most mi baj van az irasommal? Telefonrol vagyok.
2013. márc. 5. 18:10
 39/41 anonim ***** válasza:
Ó te gyökér RIBANC!! Büszke lehetsz magadra drágám! ;) puszi, pá
2013. márc. 5. 19:41
 40/41 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezted, mit gondolunk, és azt gondoljuk, hogy r.ibanc vagy. Ha van barátod, aki szeret/szereted, akkor minek kelleted magad, mint a k.urvák? Mert ezt azok csinálják... Ráadásul 15 évesen... inkább nem mondok semmit. Nyilvánvaló, hogy éretlen vagy még. Ha így folytatod, te leszel az, akire azt szokták mondani, hogy többször használták már a p.ináját, mint a Google-t. Talán inkább állj le, örülj neki, hogy ennyi idősen van barátod. Ő tud egyáltalán minderről? Nagyon csodálkoznék, ha mosolyogva elfogadná. Te nagyon nem tudod még, mi az a kapcsolat.
2013. márc. 11. 17:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!