Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megcsalasnak szamit, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalasnak szamit, vagy szajhasag az, ha? :

Figyelt kérdés
Engedem, hogy mas pasi fogdosson, a seggemet combomat stb... sexualis temaban beszelgetek, csetelek veluk. Bevallom oszinten, neha enis kelletem magam es szeretek csabitani. Szeretem, ha felfigyelnek ram a fiuk. Nem tehetek rola, ilyen vagyok. Mindekozben van baratom. Errol Ti mit gondoltook? (15\L)

2013. márc. 1. 19:03
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
kossz.xd persze ez egyertelmu.anoniman konnyu leoltani de a szemembe nem merned mondani.de vegulis, mire szamithattam volna ... Na m1 :)
2013. márc. 1. 22:23
 12/41 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló vagyok: Ha hajlandó vagy eljönni felém hogy a szemedbe mondjam, csak küldj egy privit és megbeszélhetjük! :)
2013. márc. 1. 22:51
 13/41 anonim ***** válasza:
Szerinted hogyan mondhatná itt bárki is a véleményét a szemedbe???
2013. márc. 2. 00:23
 14/41 A kérdező kommentje:
Sehogy:)
2013. márc. 2. 09:22
 15/41 anonim ***** válasza:
72%

Na álljunk már meg egy percre. Én vagyok aki cédának nevezett. (Mert az vagy?)

15 éves vagy, és fogdosnak, flörtölsz, kelleted magad, és szextémában beszélgetsz fiúkkal, miközben neked van egy barátod, aki szerintem erről nem tud semmit. Te mégis minek képzeled magad, hogy még neked áll feljebb, ha ezek után valaki szajhának nevez? Mit szólnál, ha a pasid elmenne bulizni, letapizna csajokat, és flörtölgetne velük? Nem esne rosszul? Ha igen, akkor legyél korrekt a barátoddal, ha meg nem, az innestől kezdve nem igazi kapcsolat, dugótársad van, nem barátod. Ennyi.

Térjél már észhez, a világ nem körülötted forog, nem hülyítheted a pasidat, mint ahogy a sorozatokban látod a TV-ben. Ott lehet hogy ez működik, a való életben nem.

Remélem a pasid rájön hogy mit csinálsz, és ott hagy. Hidd el, ugyan ezeket fogja mondani mint most én.

Vagy remélem, hogy egyszer felnősz végre... vagy lődd le magad.

További szép napot!

2013. márc. 2. 13:09
 16/41 A kérdező kommentje:
Milyen dugótársam te világtalan?! Nem dugok. Még NEM.
2013. márc. 2. 14:21
 17/41 anonim ***** válasza:
72%

Ja... akkor csak simán szűzqrva vagy. Most jobb, te világtalan?

Inkább a mondanivalómra figyelj, ne a részletekbe köss bele. Nem csak oltás, hanem tanács az ÉLETHEZ.

2013. márc. 2. 15:01
 18/41 A kérdező kommentje:
Azt áruld már el nekem, fiúként vagy lányként alkotod ezeket a véleményeidet?
2013. márc. 2. 17:22
 19/41 anonim ***** válasza:

Akinek van pasija,az minek engedi hogy más faszi fogdossa?

Ha szeretnéd a párod nem engednéd!

Minek vagy vele?

Ha ismernélek nyugi én a szemedbe is simán bele tudnám mondani h elég nagy ribike vagy!

2013. márc. 2. 17:40
 20/41 A kérdező kommentje:
Hogy miert? Egy: mindig kell lenni "B"-tervnek.! Es azert, hogy legyen egy 'alap' kapcsi, es amellett mèg jolerzem magam masokkal is.
2013. márc. 2. 18:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!