Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megcsalasnak szamit, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalasnak szamit, vagy szajhasag az, ha? :

Figyelt kérdés
Engedem, hogy mas pasi fogdosson, a seggemet combomat stb... sexualis temaban beszelgetek, csetelek veluk. Bevallom oszinten, neha enis kelletem magam es szeretek csabitani. Szeretem, ha felfigyelnek ram a fiuk. Nem tehetek rola, ilyen vagyok. Mindekozben van baratom. Errol Ti mit gondoltook? (15\L)

2013. márc. 1. 19:03
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
81%
Ribanc vagy, ennyi!
2013. márc. 1. 19:05
 2/41 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is jólesik, ha bókolnak. Jól esik, mikor valaki azt mondja, hogy szép az arcom, szemem, hajam, alakom stb, de szerencsére engem mindenki tisztel annyira, hogy nem kezd el fogdosni. Egyszer volt rá példa, pofonvágtam az illetőt, mikor másodszorra figyelmeztettem, és nem állt le. Nem tehetek róla, én ilyen vagyok, nem r ibancnak neveltek.

Minden fiú csak egy lyuknak néz, mert az is vagy. Ha erre rájön a barátod, és kidob, soha többet nem találsz még egy olyan lúzert, aki úgy fog rád tekinteni, mint barátnőjelölt. 18L

2013. márc. 1. 19:08
 3/41 anonim ***** válasza:
Szimplán éretlen és önbizalom hiányos vagy és persze nem szerelmes.
2013. márc. 1. 19:08
 4/41 anonim ***** válasza:
Az első két válaszolónak igaza van :D
2013. márc. 1. 19:12
 5/41 anonim ***** válasza:
97%

két részre osztanám a problémádat:

1.szexuális témában csetelsz és kelleted magad-és csak 15 éves vagy

2. engeded, hogy bárki fogdosson-és barátod van

tehát kétszeresen ribanc vagy

2013. márc. 1. 19:12
 6/41 anonim ***** válasza:

Hát neked hogy esne ha a barátod más seggét fogdossa?

Az a baj hogy előbb utóbb mást is engedni fogsz.

Megujjazhatnak leszopathatnak megdughatnak.....

De hátha nem lesz igazam. :-(

2013. márc. 1. 19:16
 7/41 A kérdező kommentje:
# NEM vagyok onbizalom-hianyos! Csak tobb fiuval flortolgetek, nem hiszem hogy vilagproblema.
2013. márc. 1. 19:16
 8/41 anonim ***** válasza:
Kur*aaaaaaa
2013. márc. 1. 20:53
 9/41 anonim ***** válasza:
Azt, hogy szemét vagy a sráccal. Fejezd be vagy a kapcsolatod vele vagy a többiekkel.
2013. márc. 1. 21:12
 10/41 anonim ***** válasza:
Büdös céda vagy :)
2013. márc. 1. 21:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!