Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire megalázó az internetes társkereső oldalra regisztrálni?
Nem olyan, mint amikor valaki már egy házhoz hasonló áruként hirdeti magát? Nem szomorú, ha valakinek reklámoznia kell magát, hogy érdeklődést váltson ki?
Egyáltalán van eredménye, és mennyi idő alatt? Vannak, akiknek évek múlva is pókhálós marad az oldaluk?
Mindenki magának dönti el hogy ciki-e vagy sem. Szerintem nem megalázó, mert aki nem szereti a disco-t mégis hol ismerkedjen (meg ott amúgy sem nagyon lehet hosszú távra párt találni), ráadásul nem kifogásnak, de tényleg annyi mindenre kell odafigyelni nap közben, és ha a közvetlen környezetedben nem találtál valakit, mit árthat?
Én is 20 éves vagyok, lány és átlagosnak tartottam magam, kevés volt az önbizalmam, de amikor feltettem magam, csak úgy özönlöttek a dicsérő jelzők a képemre (nem photoshoppolt), ez jólesett és megnőtt az önbizalmam, és a társkeresőnek hála volt egy egy éves kapcsolatom is, kb. két hónap levelezés után találkoztunk először (de csak azért mert nagyon óvatos vagyok). Plusz egy jó barátot is találtam, akivel jól ki tudom beszélni a dolgokat. Szóval nekem nincs rossz tapasztalatom, és sok mindent köszönhetek az ottani önbizalom növelésnek.
Nem megalázó a társkeresőn regisztrálni, reklámot pedig nem láttam még társkeresőn. Mire érted, hogy reklámozod magad ?
Én nem keresnék társkeresőn ismeretséget, de társkereső mindig is volt. Régebben az ujságokban, Nők lapja, Szabad Föld, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!