Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire megalázó az internete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire megalázó az internetes társkereső oldalra regisztrálni?

Figyelt kérdés

Nem olyan, mint amikor valaki már egy házhoz hasonló áruként hirdeti magát? Nem szomorú, ha valakinek reklámoznia kell magát, hogy érdeklődést váltson ki?

Egyáltalán van eredménye, és mennyi idő alatt? Vannak, akiknek évek múlva is pókhálós marad az oldaluk?

2013. márc. 1. 16:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Hát, én nagyobb esélyt látok rá, ha egy séta közben leszólítasz egy számodra szimpatikusabb embert.

Szerencsére én jól bírom az egyedüllétet.

Én nem hiszem, hogy felregisztrálnék egy ilyen helyre... Oda bárki írhat bármit---

2013. márc. 1. 16:28
 2/12 fospuska ***** válasza:
semennyire. nem szomorú, manapság teljesen természetes. régen is reklámozták magukat az emberek,csak nem volt ilyen hatékony,lévén szájról-szájra terjedt. van és csak attól függ,hogy mi szerepel az adatlapon és hogy hogyan sikerül kiszűrni az alkalmi kapcsolatokat keresőket a komoly érdeklődők közül.
2013. márc. 1. 16:30
 3/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem megalázó. De nem is lehet komolyan venni. Én közel egy éve társkeresőzöm, koromból adódóan nem nagyon van más lehetőségem. Ezalatt rengeteg pasival leveleztem cseteltem, 6-tal randiztam, hárommal volt hosszsbb-rövidebb kaland-viszony. Arra már rájöttem, hogy komoly kapcsolatot, normális kapcsolatot találni annyi az esély, mint a lottó ötösre. De nekem ez így megfelel, már letettem róla, hogy megtaláljam a másik felemet...
2013. márc. 1. 16:32
 4/12 felidegeltemmagam válasza:

Hát én nem vagyok fent ilyen oldalon, de szerintem nem gáz. UGyanis olyan rohanó világban élünk, hogy nem mindenkinek van ideje eljárni ismerkedni. Egyébként is fogyasztói társadalom lakosai vagyunk, mindenki és minden eladó. :) Szóval szerintem nem gáz ha normális az ember, csak készülj fel a sok idiótára, aki szexuális ajánlatokkal bombázni.

Azért az adatlapodat mindenképp linkeld ide, hadd nézzünk meg. :D

2013. márc. 1. 16:33
 5/12 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gáz egyáltalán..

A klasszikus ismerkedés helyek (disco, stb), ahogy az

fog magának csajt, aki nem akar, nálam kimarad, mert

ott a munka, ott vannak a terveim, meg nem utolsó sor-

ban nem vagyok egy alkesz sem.

Társkeresőn meg azért egy adatlapról lerí, hogy most

milyen is a kiszemelt nőszemély. Az egy dolog, hogy

mindenki a megváltót várja, de az eredmények másik

lapra tartoznak.

Nameg a társkereső 0-24h, van hogy hajnal 4kor jutok

oda, hogy picit nézelődjek :)

2013. márc. 1. 16:33
 6/12 A kérdező kommentje:
Egyébként 20 éves férfi vagyok.
2013. márc. 1. 16:49
 7/12 anonim ***** válasza:
Hehe, túl sok pm-et kaptál, akik csajnak néztek ? :D
2013. márc. 1. 16:51
 8/12 anonim ***** válasza:

én azért voltam ilyen oldalakon, mert ott könnyebben éltem meg a visszautasítást, és könnyebben adtam magamat, nem volt a feszengés, feszültség, meg minden :D

élőben meg ha nemvagy elég laza (én nemvagyok :D) meg ilyesmi, akkor jobban leköti a figyelmed, hogy 'bakker, hogy álljak? picit berogyasztott térdekkel, az menőbb, de nem, mert hülyén nézhet ki... és a kezemet hova rakjam? áh összekulcsolom.. nem nem, mégse, ink zsebreteszem'

na szal érted :D

2013. márc. 1. 17:03
 9/12 anonim ***** válasza:

am nekem ott nemvolt eredmény, ellenben (mókás, de nem is e célból regisztráltam oda, meg minden) teveclubbon összejöttem egy csajjal páréve, és együtt is voltunk picit több mint 1 évig :D szal vannak azért vicces dolgok

plusz ismertem több olyan embert is, akinek fb, vagy vmi társkereső által lett 1,5-2 éves kapcsolata

2013. márc. 1. 17:04
 10/12 anonim ***** válasza:
nincs ebben semmi gáz, viszont tök felesleges...akivel nem találkoznál a való életben, hidd el a társkereső segítségével sem fogsz...pl.: t.keresőn "megtetszetek egymásnak, írogattok...kiderül h ő is jár oda teniszezni ahova te szoktál csk más időpomtbam...nna ilyen esetben összejöhet...de ha a város túloldalán éldegél, soha nem kereszteznék az utaitok egymásét, akk kizárt
2013. márc. 1. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!