Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22évesen gáz társkereső oldalra regisztrálni. Ott vannak egyáltalán "normális" férfiak?
Egyáltalán nem 'gáz' mindössze jobban oda kell figyelni. Gondolom manapság már társkereső oldalból is akad jó pár, ahol ez korosztály is megveti a lábát.
Ha a környékeden nincs lehetőség ismerkedni, vagy éppen kiegészítésképpen, megér egy próbát.
Eleve előítéletes vagy...így nem lehet ismerkedni.
Üdv. 44/F
Szia Kérdező, és kedves utolsó.
Szerintem nem gáz, érdemes, és ha regisztrálsz, akkor légy szíves küldd már át nekem privátban a linket... ;)
Köszi...:D
Nem az a kérdés, hogy vannak-e normális férifak, hanem hogy normális nőket éehet-e ott találni. Sok helyen regisztrálva vagyok, sok levelet írtam már, mindenkinek személyre szólóan, kedves hangvételben, nem sablonos dolgokkal, de egyszer sem kaptam még választ. A környezetem kifejezetten helyes gyereknek tart, ahogy én magamat is. Akkor nem igazán tudom mi lehet a probléma...
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!