Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen sok üres fejű, felszínes csaj manapság, hát sehol egy lány sem, akibe bele tudnék szeretni?
Köszi a választ utolsó egyre jobban segítel nekem.
A lényeg,komoly kapcsolatot nem igazán akarok lehet rosszul írtam hanem ,,szabadidő partnert",akivel jól érezzük magunkat/egymást,munkám miatt nagyon komolyat nem tis tudnék felvállalni,nem kihasználnám a csajt hanerm ellennénk.
Csak érdekes,mert múltkor is áthívtam a csajt hogy névnapján csinálok neki koktélt aztán kifogásokat keresve ,hogy nem jó meg ez meg az,aztán semmi.Plusz volt egy másik csaj,azzal nagyon jó sikerült a randim aztán hívtam másodszor is,erre, ,,be van táblázva",mondom magamban oké,akkor le vagy sz@rva :D
Kicsit EGÓ-s is vagyok,na ezt kellene még levetkőznöm,nem bírok az elutasítást tudom gáz csak vázolom a tényeket.
hááát hajrá, de szerintem nagyon nehéz lesz olyan nőt találnod, aki veled csak "szórakozni" akar. egyrészt mint írtam, a nők hajlamosak belehabarodni a szexpartnerükbe, másrészt a te korosztályodban a nők nagyobbik fele már inkább komoly kapcsolatot szeretne, mert bár közhelyes, de tényleg ketyeg a biológiai órájuk. és minél idősebb leszel, ez annál inkább igaz lesz.
a két példa meg, amit leírtál, szerintem simán jöhetett csak abból, hogy pont annak a két lánynak nem tetszettél, és ennyi. azért elkeseredni még nem kell, ha ez nem sorozatosan fordul elő.
viszont az "egósságodon" azért is lehetne csiszolni, mert a munkahelyen se értékelik a nagyképű embereket, pláne ha még nem vagy vezető beosztásban. én még mindig azt ajánlom, kérdezz meg egy hozzád közelálló embert, hogy milyen megnyilvánulásaidtól tűnsz "egósnak", és azokon szép lassan próbálj változtatni. azt meg ne felejtsd el, hogy az emberek a magabiztosságot szeretik, nem a nagy arcot, az visszatetszést kelt. és ha csöpögtetsz magadba egy kis önbizalmat, akkor nem érzed majd akkora szükségét, hogy folyton bizonygasd, mekkora májer vagy. és egyből szimpatikusabb is leszel az embereknek (meg főleg a nőknek).
szóval a projektet lényegében leírtam az előző kommentemben is: önbizalomra, testre rágyúrni, arcból visszavenni, fitneszes nőkkel ismerkedni. és nem kell elkapkodni, nem az a lényeg, hogy 1 héten belül minden sikerüljön. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!