Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van ilyen sok üres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ilyen sok üres fejű, felszínes csaj manapság, hát sehol egy lány sem, akibe bele tudnék szeretni?

Figyelt kérdés
2013. márc. 1. 13:27
1 2 3
 11/22 Boram válasza:
A válaszom az ha már így általánosítunk hogy pontosan ugyanannyi mint "üres fejű, felszínes" fiú.
2013. márc. 3. 14:49
 12/22 anonim ***** válasza:

lehet, hogy túlságosan a külsőre mész, nem?

egyébként értelmetlen, vagy 5-5öt biztos fel tudnék sorolni nő-, és ffi ismerőseim közül is, akik kifejezetten értelmesek, normálisak, nem is néznek ki rosszul, és mégis egyedül vannak. na jó, jobban belegondolva nőből talán csak kettőt. :D

normális nőt tényleg nehéz találni, főleg a 18-26-7 korosztályban.. nem hiába nincs túl sok barátnőm :) nem tudnak semmit a háztartásról, közönségesek, nincs bennük kifinomultság, sem lelkiség. tiporják agyon a másikat, hogy érvényesüljenek, és mindent a trendeknek megfelelően csinálnak. cserébe csak jól néznek ki.

én is egyedül vagyok, de csak mert még nem találtam meg azt, akitől remeg a lábam, és ténylegesen van jövője a kapcsolatnak.

kérdező drága, egyébként az önleírásod alapján nem lehet, hogy kicsit sznob vagy? nem sértésként, csak ezt a benyomást keltetted. lehet, hogy ez a negatívum.

habár egy csomó olyan tulajdonságod lehet, ami eszedbe sem jut éppen, és mégis az a visszataszító. pl én személy szerint falra mászok attól, ha a randi után rögtön felhív a pasi, vagy ha egy nap mondjuk 2-nél többször keres, ok nélkül, "csak úgy". vagy félnek tőled, tőlem megesik, hogy félnek a férfiak. nehéz ám a nőkkel :D

21L

2013. márc. 4. 17:16
 13/22 anonim ***** válasza:
17:16-os vagyok, a kérdezőnek szánt rész kicserélném annak a válaszolónak a részére, aki írt magáról :) bocsesz
2013. márc. 4. 17:37
 14/22 anonim ***** válasza:

ma 17:16-os lehet,hogy sznob vagyok igen,ha a törtetést és a munkamániát ide vesszük,meg mindig a célom körül forog az életem. :D

Viszont sose költök iPhone-ra meg számítógépre sem pedig ez a szakmám :D

Sznobot amúgy mire mondják az emberek?Te mire gondolsz?

Pénzcentrikus pasi vagyok nagyon tehát elvárom MAGAMtól,hogy egyre több pénzt keressek és egyre jobban menjen a karrierem,tehát a partneremtől nem várom ezt el,de magamtól igen és ezért ha kell éjjel nappal hajtok.

Próbálom kifejteni a gondolatot,hátha kibogozol ebből valamit kedves 21L :D

Tipikus fullos pasit akarok magamból csinálni,aki izmos,sikeres,beszél 3 nyelvet,kedvenc témája a matematika,a programozás,a divatos megjelenés.Persze ezek mellett szeretek bulizni is,társaságba járni,utazgatni.Tehát nem vagyok kocka :D

2013. márc. 4. 19:25
 15/22 anonim ***** válasza:

kedves utolsó, én pont azért nem jönnék össze veled (vagy tartanálak jó srácnak), mert az írásodból is süt, hogy mennyire nem vagy rendben magaddal. nem mellesleg én (meg még sok más nő rajtam kívül) nem elsősorban egy karrierjét hajszoló dandártábornokot akar, hanem egy helyes, kedves srácot, aki jó férj és családapa. persze jó, ha szereti a munkáját, de ne az legyen már az egyetlen kizárólagos dolog az életében. a túlzott rámenősség se kifizetődő.

(persze kivételek mindig vannak, van, aki pont ilyen pasit keres. DE, az önbizalomhiány akkor is süt a soraidból. márpedig, aki karrierista hajtós pasit akar, az határozott és lelkileg stabil pasit is akar. itt tehát kis ellentmondásban vagy.

egy jó tanács: mindig csak magad miatt változz. ha te úgy érzed, hogy ennél többet is ki tudsz hozni magadból, akkor hajrá, tanulj nyelveket, fald a könyveket, törtess a munkádban stb. de csak azért, hogy mások jobbnak gondoljanak, ne csináld, mert ezt mindenki - nem csak a lányok - megérzi, és nem leszel szimpatikusabb tőle.

vagy dolgozz az önbizalmadon és válj egy alfahímmé, vagy ne akarj annyira nagymenőnek látszani, maradj meg az átlagos pasi mivoltodnál. a lényeg, hogy bízz magadban és repülni fognak rád a nők.)

19L

2013. márc. 6. 21:22
 16/22 evernight992 válasza:
mit is irhatnek erre, talan azert van ennyi felszines es magamutogato csajszi, mert a legtobb fiu ilyen lanyt keres.ha veletlenul nem vagy konnyen kaphato es meg esetleg valami velemenyed is van a vilagrol, az mar nem igazan ertkelendo a fiuknak(ferfiaknak).tapasztalatom alapjan meg a viszonylag intelligens fiuk is a konnyen kaphato lanyokra buknak.ami a te esetedet illeti van egy hasonlo ismerosom tanult, intelligens es elsore kedvesnek is tunt, mig ra nem jottem, hogy minden buli alkalmaval mas lanyt bolondit, nehol egyszerre kettot is.nem ismerlek de veletlenul nem lehet nalad is hasonlo problema? esetleg az is lehet, hogy az olyan lanyoknak akiknek tetszenek az intelligens pasik te tul menonek tunsz?hidd el van olyan, hogy egy lanynak igazan tetszel de nem mer kozeledni( ez egyebkent is a pasi feladata)mert tul elerhetetlennek lat teged.remelem segitettem es ertheto amit irtam az ekezethiany ellenere is:))
2013. márc. 6. 22:08
 17/22 anonim ***** válasza:

Köszi mindkettőtöknek.

,,Nem vagyok rendben magammal"-ezt hogyan szűrted le?És mit tehetnék ez ellen?

Önbizalomhiány ellen mit tehetek?

2013. márc. 7. 00:58
 18/22 anonim ***** válasza:

15-ös vagyok. onnan, hogy aki OK magával, az nem hangoztatja agyba-főbe, hogy ő mennyire isteni. ez másnak tűnhet nagyképűségnek is, de tapasztalatom szerint inkább szorongás van mögötte. és hidd el, ha rendben volna az önbizalmad, semmi gond nem lenne a csajozással, de tényleg. tökéletes külső ide vagy oda.

mit tehetsz? fejleszd az önismereted. olvasgass önsegítő könyveket, vagy nézegess hasonló témájú honlapokat (de inkább a pszichológiai nézőpontból írtakat, sajnos a természetgyógyászok között sok a kókler).

és ha majd meg tudod fogalmazni, hogy mi a probléma (pl. "csúnyának tartom magam", "félek a visszautasítástól", "félek a kudarctól", "nem is akarok közeli kapcsolatot" - ezek csak példák), akkor abból már ki tudsz indulni, és tudod fejlesztgetni a dolgot.

ha ez annyira nem fekszik, akkor nem árt, ha van kéznél egy közeli barát, testvér vagy akárki, akivel kicsit bizalmasabb viszonyban vagy, és esetleg rá tudja fordítani a figyelmed olyan dolgokra, amiket te nem veszel észre. gondolok itt a viselkedésedre, hozzáállásodra különböző helyzetekben. ez azért hasznos, mert ebből megtudhatod, hogy mások hogyan látnak téged, és ebből is el tudsz indulni afelé, hogy mi lehet a probléma (vagy mások mit látnak annak).

menni fog, csak akarni kell :) egyébként nem is volt még hosszabb kapcsolatod?

2013. márc. 7. 21:02
 19/22 anonim ***** válasza:

Hosszútávú szexkapcsolataim voltak csak.

Túl komolyat csak akkor akarok,ha ilyesmi csajjal hoz össze a sors:

[link]

Ő aki az ideálomat képviseli,fitneszes igényes nőies csajok.

Alfa hímmé hogyan válhatok?Ez mindig is érdekelt.

2013. márc. 12. 16:07
 20/22 anonim ***** válasza:

:))) alfahímmé nem válni kell, annak születik az ember. az alfahím pasiknak már eleve olyan a kisugárzása, hogy egy 100 fős tömegből simán kiszúrod őket. nem hiszem, hogy meg lehet tanulni.

elsőként gyúrjál az önbizalmadra, másodszor a testedre, eközben csajozhatsz is a kondi/fitneszteremben :D még alfahímnek se kell lenni hozzá.

több hosszútávú szexkapcsolat? de hát akkor kívánnak a nők, azzal nincs gond. nem lehet, hogy TE nem akarsz komoly kapcsolatot, és ezt (tudattalanul) kommunikálod feléjük? nem hinném, hogy a több szexpartneredből legalább 1 nem habarodott beléd... azért a nők hajlamosak erre, ha már úgyis van köztetek egy intim viszony.

2013. márc. 12. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!