Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti tényleg ennyire nem tudtok vonzódni a nagyon fehér bőrű fiúkhoz?
Nekem eléggé sötét a bőröm?
Itt egy kép: ☻
fogj egy twilight fant :D:D:D
van amúgy uv nélküli barnítás is,csak befújnak és kész. nekem sem jönnek be a nagyon fehér bőrű pasik.
Nem biztos, hogy jót fog tenni a szoli, csak óvatosan, ha nagyon fehér fajta vagy...
A lányoknál utóbbi években visszajött a fehér bőr is a divatba, nekik jól is áll, ha szép a bőre, de valahogy a fiúk jobb, ha sötétebbek kicsit, nem feltétlen barna, vagy csoki, de ne hófehér...
Bár az tény, hogy létezik egy tendencia, mely szerint minél barnább, annál jobb. Főleg a média nyomatja implicite, hogy jobban toleráljuk a másságot. Női polgártársainknál ez úgy csapódik le, hogy négerrel, cigánnyal járnak, vagy elvárják, hogy egy fiú is szolizzon.
De amúgy az a vicces, hogy régen pont az volt az előkelő, ha valakinek fehér volt a bőre (=nem végzett mezei munkákat). Ma már jóval parasztosabb az értékrend. ;)
ez egy baromság, ne foglalkozzál vele
én is fehér bőrű vagyok, nem érdekel kinek tetszik kinek nem, ilyen vagyok és ilyen voltam, a napon pár perc alatt leégek, tengerparton simán barnulok, és tartós is
csak erre felé gond, mert kint már régen nem divat, csak szét kell nézni N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!