Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehetne ismerkedni, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne ismerkedni, ha nem ismerekpasikat szinte egyáltalán?

Figyelt kérdés
sportoló vagyok így reggel korábban este később érek haza az átlagos embereknél... fiúk nem járnak a suliba ahova én vagyis csak másik épületbe 14 ées vagyok és még nem volt bárátom pedig elég érett vagyok hozzá ... :S
2009. szept. 10. 21:19
 1/2 anonim ***** válasza:
81%

Nagyon egyszerűen!:D itt vagyok Én!:D

De mivel nem vagyok lány ezért nem tudok semmit sem mondani csak azt hogy ha tetszel a fiúnak akkor tök 8 hogy mész oda hozzá!:D teljesen mind1:D és ha nem beszarós akkor majd beszélgetsz vele és....!

2009. szept. 10. 21:29
 2/2 anonim ***** válasza:
81%
14 évesen nem idegeskedj, eljön annak is az ideje. Majd lessz barátod. Nem kell elsietni a dolgot. Nekem elhiheted.
2009. szept. 11. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!