Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csinaljak, ha egy fiu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak, ha egy fiu udvarolna nekem, kedves es aranyos, de nagyon csunya kulsoleg? Kesobb megtetszhet? Varjak?

Figyelt kérdés
2013. febr. 27. 07:45
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Erdekes, mert az exem sem volt egyaltalan szep, sem arcra, sem testre, kicsit dagi is volt, alacsony , haja sem volt sok, arcra sem volt helyes , es megis szerettem.

Viszont ot elotte mar ismertem a munkahelyrol , es szepen lassan, idovel szerettem bele, de nem a kulsobe, az lenyegtelen volt.

Viszont ez a mostani netrol valo, igy nem volt idom belsoleg lassan megszeretni, kulsoleg viszont taszito :(

Kifejezetten csunya kategoria :(

2013. febr. 27. 10:27
 12/13 anonim válasza:
és tese lehetsz valami szép mert hány lánytól halom nem a kulsó számit figyelj nem ö lesz az utolsó és gondolo nem is az elsö ,tehát miért vennéd el a kedvét?! én is igy jártam a lánynak nem tetszettem és esélyt se adott pedig sokszor elbeszélgetunk a mostani fiuját dobta mert gondolom összevesztek pedig ö nagyon bejött neki,és sok fiatal az idösebbre bukik sztem ez gyökérség ,ne leggyé hulye!!!sok sikert!! 21/f
2013. márc. 3. 11:50
 13/13 anonim ***** válasza:

9-es nagyon tévedsz. Ismerek bombázó csajt, aki olyan bűn-ronda pasihoz ment férjhez (szerelemből), hogy csak lestem. A pasin semmi sem volt rendben,s ha én nő lettem volna, sikítva menekültem volna anyukám szoknyájához, ha véletlenül udvarlász szándékot fedezek fel.

Szóval igaz a mondás; ha a férfi egy fokkal szebb az ördögnél....

2013. márc. 5. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!