Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak, ha egy fiu udvarolna nekem, kedves es aranyos, de nagyon csunya kulsoleg? Kesobb megtetszhet? Varjak?
Erdekes, mert az exem sem volt egyaltalan szep, sem arcra, sem testre, kicsit dagi is volt, alacsony , haja sem volt sok, arcra sem volt helyes , es megis szerettem.
Viszont ot elotte mar ismertem a munkahelyrol , es szepen lassan, idovel szerettem bele, de nem a kulsobe, az lenyegtelen volt.
Viszont ez a mostani netrol valo, igy nem volt idom belsoleg lassan megszeretni, kulsoleg viszont taszito :(
Kifejezetten csunya kategoria :(
9-es nagyon tévedsz. Ismerek bombázó csajt, aki olyan bűn-ronda pasihoz ment férjhez (szerelemből), hogy csak lestem. A pasin semmi sem volt rendben,s ha én nő lettem volna, sikítva menekültem volna anyukám szoknyájához, ha véletlenül udvarlász szándékot fedezek fel.
Szóval igaz a mondás; ha a férfi egy fokkal szebb az ördögnél....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!