Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Néha hiába van az embernek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néha hiába van az embernek lóvéja, és hiába villogtatja, akkor se sikeres minden lánynál?

Figyelt kérdés

Haveromnak van drága telefonja, autója(szüleié) van pénze cigire, alkoholra, mozira. És mégis sok lánynál bepróbálkozott,(azért nem úgy, hogy kiszállt az Opelból, elővette a telóját, és rágyújtott egy cigire, miközben levette a bőrdzsekijét... :D ) és vissza utasították.

Nem nagyképű a gyerek, csak inkább büszke arra, hogy mi mindene van.(ami a szüleitől van :P)

És olyan lányokhoz ment oda, akikről látszik, hogy fontos neki a jó megjelenés, a pénz.

És mégis azt mondták haveromnak, hogy "bocsi, nem..."

Közbenm mindnekitől azt hallom, hogy az ilyen lányoknak bárki jó, csak legyen lóvéd meg fizesd a cuccait, meg amire igénye van.

Itt is azt olvasom, hogy ezeknek a lányoknak kb. mindegy hoghy néz ki a pasija, hány éves, csak tömje alá a pénzt.

Haver ezt finanszírozni is tudná( a szülei jóvóltából xD) és mégsincs csaja....

Úgy látszik mégse a pénz a lényeg?

2013. febr. 26. 20:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Azért a cigi, mozijegy, alkohol és az Opel még igen messze van attól, amit én pénzes fiúnak vagy férfinak neveznék.

Ha 10* annyi pénz lenne, nyilván más lenne az eredmény.

2013. márc. 14. 19:22
 12/19 Mrs Diaz Krisztina válasza:
Ha a pénzét lóbálja előttem és minden nagy dologgal felvág, az összes normális lány nevében beszélek..szembe röhögném. Egyik válaszolónak igaza van . Van akinek nincs szüksége szerelemre mert sok a pénz és azzal megelégszik , de most kinem gondolja ezekről a lányokról hogy KUR*VA ? De most őszintén ;) Felvághatnék énis a fiuknál,hogy 9.es létemre kiskorom óra 200 fiu minimum udvarolt, modell vagyok sok pénzzel stb stb. De egy olyan fiuval vagyok akinek fontosak az érzelmek és szeretjük egymást már 2,5 éve. Amikor elkezdtem modellkedni akkoris támogatott 2éven át,tehát nem ezért jött össze velem , ha valaki erre akarna utalni.Ha egy olyan lányt választasz akinek csak a pénz számit, akkor ha jelenleg anyagi veszteségben részesülsz..akkor elhagy. Ehez mit szólsz. SZAR VÁLASZTÁS ! ;)
2013. márc. 14. 19:27
 13/19 anonim ***** válasza:

Na látod, ezért nem szabad mindent elhinni a "tapasztalt" haverjaidnak, akik olyan jól tudják, hogy mi kell a nőknek :-)

A lányok is különbözőek, ugyanúgy, mint a fiúk. Mindenkinek másra van igénye.

2013. ápr. 7. 12:36
 14/19 Aladárkiss ***** válasza:
Csak azt írtad mi minden van a haverodnak, de azt nem , hogy nézz ki. Tehát te meg is válaszoltad a kérdésedet. Hiába van pénze, ha a gyereket ratyi külsővel áldotta meg a mindenható.
2013. ápr. 7. 12:58
 15/19 anonim ***** válasza:
Nemrég voltam egy sráccal randizni, aki semmit-de semmit nem tett azért, hogy én ott jól érezzem magam, alig akart szinte beszélgetni is, udvarias volt mondjuk (kinyitotta az ajtót, fizetett, hazahozott), de... sokszor reklámozta a randi alatt, hogy nekik jó sok pénzük van. Persze burkoltan... nem tetszett... én se' nagyon jöttem be neki mondjuk, mert egy valamiben nagyon nem passzoltunk, ami számára létfontosságú... de nem bánom :) Tök jó dolog, ha van pénzed... de nem kell vele villogni. Ilyen módszerrel csak olyan lányokat fogtok becserkészni, fiúk, akiknek mindenük a külsőség, akik le fognak titeket húzni, annyi pénzbe fognak kerülni, akikkel nem tudtok majd olyan jókat beszélgetni, mert nem Ti fogjátok őket érdekelni, hanem a pénzetek...
2013. ápr. 7. 13:04
 16/19 anonim ***** válasza:
Lehet pont azért utasítják vissza mert látják rajta ,hogy a "szülei kisfia". Másrészt senki se szereti ha felvágnak azzal ,hogy ő tehetősebb.
2013. ápr. 23. 15:40
 17/19 Illusi0n ***** válasza:

Vagyis a srác büszke arra, amit a szülei elértek, és eltartják még most is :D

Hát nekem pl nem kéne olyan pasi, aki Opellel akar levenni a lábamról, és heti kétszer el tudna vinni moziba meg egy étterembe esetleg :D De közben egy tahó xD

Már rég kiment a divatból a lotyózás :D A normális csajok nem attól kábulnak el, mekkora házad, milyen kocsid, mennyi kp-d van :P Hanem, hogy foglalkozol-e Vele, szereted-e, elfogadod-e...

Akik a lóvéra buknak, azok kur*k :D Nem is Téged fognak ez esetben szeretni, hanem a pénzed :D

2013. ápr. 23. 15:45
 18/19 Béca ***** válasza:
Csak az a bökkenő, hogy elmegy egy pénzéhes csaj a pasival aki jóképű jó autója van és sok pénze, majd egyik reggel arra ébred, hogy egy hajón van ami az egyik arab országba tart, ahol szexrabszolga lesz. Na erre varrjatok gombot.
2013. ápr. 23. 15:45
 19/19 Illusi0n ***** válasza:

Béca, ahhoz nem kell ekkora körítés :D

Megáll a zsiguli, betuszkolnak, irány a Józsefvárosi piac, és utána egy furgonban találod magad vaksötétben, ami az Emirátusokba tart :D

2013. ápr. 23. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!