Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti hogyan tudatjátok egy lánnyal, hogy tetszik? ( most a visszahúzódókra gondolok)
Én sehogy. Volt olyan, hogy egy egy évvel alattam lévő csaj, gyakrabban nézett rám, hátrafordult és egyszer még rám is mosolygott, de mivel tudom, hogy ritka ronda fiú vagyok és nem a lányok álma külsőre én ezt is csak gúnyolódsának vettem, főleg, amikor a barátnője is nevetgélt, amikor meglátott folyosón.
Aki ronda az sosem fog kelleni egy lánynak sem, főleg nem a szépeknek, már pedig az a lány túl szép volt hozzám képest.
19:23
elhiheted megpróbáltam már sokszor, 1iknél se volt esélyem mint utólag kiderült .Így semmi garancia arra hogy a következőnél lesz avagy nem lesz, akkor meg minek próbálkozzak? Inkább foglalkozom olyan dolgokkal amikért csakis magam felelek és rajtam múlik a siker, nem egy 2. ik gondolkodó és öntudattal rendelkező félen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!