Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mosolyogj! kérdése:
Fiuk, nektek milyen stílusú lányok jönnek be?
Figyelt kérdés
Tudom, buta kérdés, de kíváncsi vagyok az ízlések közti eltérésekre.2013. febr. 25. 19:36
2/16 anonim válasza:
csinos arc, ne legyen elhízva, normális viselkedés
3/16 anonim válasza:
szia csefy :)
aki olyan, mint egy bocicsoki! :)
4/16 anonim válasza:
csinos, divatos, konszolidált. Rocker/rapper felejtős!
6/16 anonim válasza:
Hát stílusban a lényeg nekem,hogy rockzene párti legyen,nem feltétlenül rockker,csak inkább azt szeresse.
9/16 anonim válasza:
Stílusra nőies, plusz legyen szép arca, és ami még nagyon fontos, az az intelligencia.
10/16 anonim válasza:
Szép mosoly, nőies test, 185cm nél legyen alacsonyabb szép hang, bársonyos test :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!