Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit szóltok, a rapper stílusu srácokhoz?
Én szeretem őket, pláne, hogy egy rapper stílusú lány vok...
Szal egyáltalán nincs velük bajom. Én az emosokat rühellem!
ez embertől függ, én személyszerint csak addig birom őket míg nem viszik túlzásba,tehát azt már nem birom ha nagyképű,túl menőnek érzi magát mert "rapper",egyfolytában szlengben beszél, az öltözködésben azt utálom a legjobban amikor fél segge ki van,mégha gatya van rajta akk is, akk egyaltalán minek húz nadrágot? meg ez a féloldalas simlis sapkáktól frászt kapok.de ha van jó dumája(ezalatt azt értem h kerülje a szlenget és úgy beszéljen h megértsem) akk birom ,és a hip-hop fajta tánc iszonyat tetszik!! az nagyon bejön4 az sosem árt egy rapper stílusú srácnál ha tud hip-hop táncot..nekem az nagyon bejön
na remélem segítettem ;)
14/L
én imdáom őket :) eddig minden barátom rapper volt
19L
De hogy kell elképzelni egy magyar rappert, hogy szlengben beszél mint mondjuk a Fehér Csóka filmben??:D
Én imádom a rappet.
B.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!