Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Senkit se zavar, hogy nincsenek már manapság legalább szép lányok a neten, és rohadt nehéz az utcán ilyet látni? Nem hogy értelmeset.
Ahhoz már hozzászoktam, hogy a többség buta, és csúnyábbak közt vannak az értelmesebbek. De ma már a "szép" lányok kifejezés is inkább azt jelenti, hogy festékből van, lassan minden mű rajta, meg mutogatja magát. Megnézek mondjuk 10et véletlenszerűen, és abból 9 műri***c. Ennyire degenerálttá teszi a divat a lányokat?
Azt hozzáteszem, hogy a fővárosban élek, és észrevételeim szerint itt sokkal rosszabb a helyzet, mint vidéken.
Komolyan, azokat a "csúnya szürkeegereket" keresem, akit állítólag minden fiú kerül, de már nem találok ilyeneket.
Állandóan mondogatják, hogy de hát a fiúknak az jön be... Nekem egy ismerősöm se szereti a sminket, vagy nem érdekli, vagy kifejezetten utálja, 1 olyan van, aki azt mondta, szereti ha kihívóan öltözködik a lány.
És a női logika szerint, ha a férfiaknak a ri***c jönenk be, akkor azzá kell válni? Ennyi tartás nincs bennük?
Persze tudom, az igénytelen pasiknak majdnem minden lány szép (lyuk-lyuk), a lányok többsége meg ilyen, és vérig sértődik, ha ezt kimondom, de nem nekik szól a kérdésem, azokat keresem, akik hasonlóan látják a dolgot.
És akkor még nem is beszéltem az értelmi szintjükről, viselkedésükről, ami minden csak nem vonzó.
Mit tehet az, akinek nem ízlése a jelenlegi kor divatnője? Mikor lesz már vége ennek? Én csak azt látom, hogy egyre rosszabb lesz a helyzet.
Ehhez csak azt tudnám hozzáfűzni, hogy gondolom rengetek lány belsőjét ismerhetted meg életed során.;)
Szóval ja, gratulálok a teljesen értelmetlen regényedhez, aminek egyetlen egy mondanivalója, hogy "minden lány 0 legbelül aki jól néz ki"
Eszméletlen ostobák vagytok ezzel a felfogással. Ha eddig nem volt barátnőtök (90%ba biztosnak tartom a hülyeségeitek összeírogatása után), remélem ezután sem lesz, ti megérdemlitek hogy hülyén halljatok meg :D
Az kimaradt hogy kicsi a farkam, ronda vagyok és búzi.
Végső érv: személyeskedés, fiktív hülyeségek.
Elvégre az itt felbukkanó lányok bizonyára sokat csajoztak már, és sok lány belső világát ismerték meg, mint férfi...
Röhejesek vagytok. Tényleg jó lenne már valami újat is hallani.
Az most engem nem érdekel, hogy az itt jelenlévő lányok hogy védik magukat(nehogy azt hidd, hogy mindig jogtalanul...)
Itt most arról van szó, hogy te és a 29-30as válaszoló nagyban meg vagytok győződve arról, hogy MINDEN szép lány ostoba és niiiiincseeeeen belsője.
Ugye ezt te sem gondolod komolyan? :D
Továbbra is tartom magam ahhoz a véleményhez, hogy egy lányt sem ismersz normálisan...nyilván nem ok nélkül ennyi aggyal ;)
Ja igen, ilyenkor meg jön a hülyeség szájbaadása.
Annyira nem érdekelnek már ezek a közhelyek.
Látom már nem tudsz mivel visszavágni, és csak azt hajtogatod, hogy ez téged nem érdekel :)
Nem közhely, hanem a valóság és saját tapasztalat, de már megszoktam, hogy a magadfajták csak a saját maguk hülyeségeiket hiszik el, amit bemeséltek maguknak az évek alatt(legyen bármi is azoka, de fentebb már írtam mi lehet az, azóta sem cáfoltad meg :D)
Ha pedig jön valaki, aki TUDJA hogy ez nem ígyvan, akkor az a hülye és az csak biztos beszéli a közhelyeket.
Sajnállak, de komolyan.:/
Ez is egy brutális visszavágás volt :D De amúgy ja, jól látod hogy igazam van :) Nekem jó így, te vagy az ki értelmetlen kérdést ír ki ide, nem én :)
Menj inkább és barátkozz azokkal a ronda sminkelt nénikkel a városban ;)
Hölgyeim,az senkit se zavar,hogy legalább nincsenek jó pasik a neten és még az utcán sem,ha van is,segghülye? :DDDDDDDDDDDDDD
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!