Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Senkit se zavar, hogy nincsene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Senkit se zavar, hogy nincsenek már manapság legalább szép lányok a neten, és rohadt nehéz az utcán ilyet látni? Nem hogy értelmeset.

Figyelt kérdés

Ahhoz már hozzászoktam, hogy a többség buta, és csúnyábbak közt vannak az értelmesebbek. De ma már a "szép" lányok kifejezés is inkább azt jelenti, hogy festékből van, lassan minden mű rajta, meg mutogatja magát. Megnézek mondjuk 10et véletlenszerűen, és abból 9 műri***c. Ennyire degenerálttá teszi a divat a lányokat?

Azt hozzáteszem, hogy a fővárosban élek, és észrevételeim szerint itt sokkal rosszabb a helyzet, mint vidéken.

Komolyan, azokat a "csúnya szürkeegereket" keresem, akit állítólag minden fiú kerül, de már nem találok ilyeneket.

Állandóan mondogatják, hogy de hát a fiúknak az jön be... Nekem egy ismerősöm se szereti a sminket, vagy nem érdekli, vagy kifejezetten utálja, 1 olyan van, aki azt mondta, szereti ha kihívóan öltözködik a lány.

És a női logika szerint, ha a férfiaknak a ri***c jönenk be, akkor azzá kell válni? Ennyi tartás nincs bennük?

Persze tudom, az igénytelen pasiknak majdnem minden lány szép (lyuk-lyuk), a lányok többsége meg ilyen, és vérig sértődik, ha ezt kimondom, de nem nekik szól a kérdésem, azokat keresem, akik hasonlóan látják a dolgot.

És akkor még nem is beszéltem az értelmi szintjükről, viselkedésükről, ami minden csak nem vonzó.

Mit tehet az, akinek nem ízlése a jelenlegi kor divatnője? Mikor lesz már vége ennek? Én csak azt látom, hogy egyre rosszabb lesz a helyzet.

2013. febr. 25. 14:05
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
Mindig meglepődök milyen profi módon képesek a nők mindenből kihozni azt hogy a férfia rossz, ő a hibás, ő áll rosszul a dolgokhoz. Hihetetlen. Egyszer ismerjétek már el ha a hiba bennetek van kedves Fríkendáglibjúti!
2013. febr. 25. 14:37
 12/38 anonim ***** válasza:

# 11

Léteznek túlvakolt, közönséges, p*csás, buta lányok, én ezt nem tagadom. Azt sem, hogy több van belőlük a kelleténél.

Viszont azt a saját és még sok nőtársam nevében kikérem magamnak, hogy mindenki ilyen lenne. Meg azt is, hogy az értelem összefüggne a külső adottságokkal.

Nincs mit elismernem, mert rám nem vonatkozik, amit a kérdező leírt.

2013. febr. 25. 14:49
 13/38 anonim ***** válasza:

12-es!

Oké, ebben igazat adok neked, de akkor miért kell egyből a kérdezőt támadni és rá hárítani hogy biztos ő a béna, meg egy tahó azért kerülik!? Nem egy kérdésnél láttam már a nők ezen hozzáállását a dolgokhoz.

"Igen sokan vannak olyanok, de én nem olyan vagyok, én normális vagyok, a kérdező a hibás, ő a béna." Erre értettem.

2013. febr. 25. 14:51
 14/38 anonim ***** válasza:
Ma láttam meg a legszebb, legjobb lányt akit valaha élőben láttam. üdv Debrecenből :v
2013. febr. 25. 15:13
 15/38 A kérdező kommentje:

"Nem tudom, hogy hány éves vagy, így azt sem, milyen korú lányokkal találkozol, de szerintem tinédzserek lehetnek."

Szerintem meg jellemzően 30ig is ezt művelik , még jóval afölött is vannak szeximamik, akik elfelejtik, hány évesek, de már annyira nem jellemző, mert addigra túl rondák lesznek, hogy mutogassák magukat.

"Hidd el, idővel megvilágosodnak majd ők is, vagy legalábbis jópáran közülük. Csak majd kicsit idősebb korukban"

Nem feltétlenül, inkább csak megöregednek, de ez engem nem nyugtat. És szerintem a hozzám hasonlókat sem, akik várhatnak 40 éves korukig, hogy a lányok kiéljék magukat és észhez térjenek. Ami meg marad, egy rakás agyonhasznált, vénülő, unalmas kiégett akármi.

Persze vannak kivételek, de a többségről beszélünk.

"Sajnálom, ha te csak az ízléstelen, közönséges plázabiccseket veszed észre,"

Na pont ez a közhelyhalmaz meg a hisztizés, nem is olvasom végig.

2013. febr. 25. 15:24
 16/38 A kérdező kommentje:

"Léteznek túlvakolt, közönséges, p*csás, buta lányok, én ezt nem tagadom. Azt sem, hogy több van belőlük a kelleténél.

Viszont azt a saját és még sok nőtársam nevében kikérem magamnak, hogy mindenki ilyen lenne. Meg azt is, hogy az értelem összefüggne a külső adottságokkal.

Nincs mit elismernem, mert rám nem vonatkozik, amit a kérdező leírt."

Rátok sosem vonatkozik, amit leírnak a férfiak, mindig mindenhova csak okos, szép, természetes külsejű (hűséges, sportos, szűzies, kecses, művelt, szolid, stb) lányok írnak, akik csak véletlenül épp összekenték magukat az alapozóval, szemcerutzával meg szájfénnyel és úgy látszik mindig sikerül nekik értelmezni a szöveget, sosem hisztiznek ha valaki kimondja az igazságot, és ez egyáltalán nem azt bizonyítja, hogy a külsejük reprezentálja az értelmi szintjüket...

Mutass valami újat.

"Nem egy kérdésnél láttam már a nők ezen hozzáállását a dolgokhoz. "

Mert a nők nem bírják a kritikát, ha bírnák, nem akarnának állandóan megfelelni másoknak, a divatnak, és nem éreznék halálos törésnek, ha valaki nem tartja szépnek a mázolt ronda fejüket.

Mondom, ide mindig pont a kivételek írogatnak, csak a valóság, a tapasztalataink pont ennek az ellenkezője. Meglepő...

Fölöslegesen erőlködsz, az ilyenek sosem fogják elismerni hogy igazad van, még ha belátják, és felfogják is. Helyette közhelyeket hajtogatnak, hogy nem vagy adonisz, te se vagy jobb, beképzelt vagy, rondahűlyebúzi, ne áltlaánosíts, stb.

"Ma láttam meg a legszebb, legjobb lányt akit valaha élőben láttam. üdv Debrecenből :v"

Ott még lehetnek szépek és értelmesek is.

Tegnap én is láttam, 2 lányt smink nélkül, és nem harisnyában, miniszoknyában voltak 5 fokban. De ilyen már csak kb 2 hetente történik. Neten nem is tudom mikor láttam utoljára olyan nőket, akik nem a testükkel hirdették magukat.

2013. febr. 25. 15:42
 17/38 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem igaz, lehet, hogy egy ilyen lányt már észre sem veszel csak olyat aki egyáltalán nem jön be.. jó nem mondom h én olyan hú de nagy szépség lennék, de nem vagyok csúnya se, sminkelni se szoktam magam, és buta sem vagyok, mégis minden pasi csak meghúzni akar.. tehát nem mindegy? lehetnék én is p*csás akkor is csak ugyanazt akarnák tőlem..
2013. febr. 25. 15:44
 18/38 A kérdező kommentje:

Már megint ez a csakafeltűnőketlátodbesejön szöveg. Igen, a plázacicák jönenk be, bevallom, azért írtam ki a kérdést, miszerint zavarnak az ilyen lányok...

Igen, te is okos vagy.

2013. febr. 25. 15:54
 19/38 anonim ***** válasza:
100%

# 13

Bocsi, ha félreértettél, én nem hibáztatom mindenért a férfiakat. Viszont amit a kérdező művel, az tényleg szánalmas. Meg úgy összességében az oldalon az ilyen témájú kérdések 90%-a.

Nagyon unalmas már ez a folyamatos nőfikázás, a sztereotip gondolkodás, beszűkültség, általánosítás. Mivel én is nő vagyok, így sajnos nekem is szól, rám is vetülnek a leírtak, így jogosan emelem fel a hangom szerintem, ha igazságtalannak, valótlannak érzem az állításokat.

Ennél a kérdésnél azért látom úgy, hogy a kérdezővel van a hiba, mert én mást tapasztalok (és igen, én is a fővárosban élek). Szoktam természetes, csinos, ízléses, szép nőket látni. Vannak barátnőim is, akik ilyenek, és róluk tudom, hogy műveltek, értelmesek is. Nyilvánvalóan sok ilyen csajszi létezik, de ha valaki néhány rossz tapasztalatra alapozva általánosít, és pufog , akkor egészen biztos, hogy nem fogja őket észrevenni. Másrészt meg elég erős a gyanúm, hogy a kérdező fiatal, 30 év alatti, így pedig még ótvarabbul hat az általánosító okoskodása. Én sem vagyok idős és túl tapasztalt, fiatal vagyok, de nem is nyilatkoztatnék így ki dolgokat, és a tapasztalataimra alapozott infók is képlékenyek, mert tisztában vagyok azzal, hogy amit láttam a világból, az még csak a jéghegy csúcsa. A kérdező erre nem képes, legalábbis az irománya eléggé ezt mutatja.

Az azóta érkezett kommentjei alapján végtelenül bunkónak is hat. Ha 10-en küldenénk neki magunkról képeket, akkor sem lenne képes elismerni, hogy valaki igenis kivétel a sztereotípiája alól.

A másik nagyon ronda dolog, hogy az ilyen gondolkodású férfiak, mint a kérdező, nemtől függően elutasítják a tiszteletet, vagyis ha már egy nő ír választ, akkor ocsmány mód tiszteletlenül nyilatkozik meg csakis azért, mert neki épp problémája van, és ezt képes rávetíteni bármilyen nőre, aki azt merészeli mondani, hogy nem vonatkozik rá, amit ő leírt.

Emellé még jön az, hogy úgy beszél, mintha a nők valami állatias sz*rok lennének, iszonyatos mód sekélyes, ahogy szemléli ezt a témát. Meg milyen bunkó dolog csak így a semmiből leszólni az idősebb nőket? Igenis lehet gyönyörű egy érettebb, idősebb nő is, és lehet értékes. Meg az is egy felszínes, primitív dolog, hogy "kiéltnek" nevezi valaki a másikat. Attól még, hogy tapasztalt, netán nem egy szende szűzlány, lehet gazdag lelke, és szerető szíve. A párkeresés nem egy húspiac, ahol felméri az ember a nők értékét attól függően, hogy hány emberrel voltak, mennyi idősek...stb., mert mindenki ember, akinek ugyanúgy van valami törekvése az önmegvalósítás felé, van egyénisége, lelke.

2013. febr. 25. 16:17
 20/38 Noydra ***** válasza:

Nekem ez úgy jött le, hogy te az összes csajt aki ad magára valamit hibáztatod, hogy miért ilyenek, csak mert neked sosem volt barátnőd( a nőgyűlöleteddel nem is lesz)...

Főleg akkor látszik ez, amikor valami olyasmit írtál, hogy a te és a hozzád hasonlók, csak akkor jönnek számításba, ha ezek a csúnya gonosz kislányok kiélték magukat és 40 éves korukra...(sajnálom nem jegyzem meg fejből egy rinyáló szerencsétlen szavait;))

2013. febr. 25. 16:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!