Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Senkit se zavar, hogy nincsene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Senkit se zavar, hogy nincsenek már manapság legalább szép lányok a neten, és rohadt nehéz az utcán ilyet látni? Nem hogy értelmeset.

Figyelt kérdés

Ahhoz már hozzászoktam, hogy a többség buta, és csúnyábbak közt vannak az értelmesebbek. De ma már a "szép" lányok kifejezés is inkább azt jelenti, hogy festékből van, lassan minden mű rajta, meg mutogatja magát. Megnézek mondjuk 10et véletlenszerűen, és abból 9 műri***c. Ennyire degenerálttá teszi a divat a lányokat?

Azt hozzáteszem, hogy a fővárosban élek, és észrevételeim szerint itt sokkal rosszabb a helyzet, mint vidéken.

Komolyan, azokat a "csúnya szürkeegereket" keresem, akit állítólag minden fiú kerül, de már nem találok ilyeneket.

Állandóan mondogatják, hogy de hát a fiúknak az jön be... Nekem egy ismerősöm se szereti a sminket, vagy nem érdekli, vagy kifejezetten utálja, 1 olyan van, aki azt mondta, szereti ha kihívóan öltözködik a lány.

És a női logika szerint, ha a férfiaknak a ri***c jönenk be, akkor azzá kell válni? Ennyi tartás nincs bennük?

Persze tudom, az igénytelen pasiknak majdnem minden lány szép (lyuk-lyuk), a lányok többsége meg ilyen, és vérig sértődik, ha ezt kimondom, de nem nekik szól a kérdésem, azokat keresem, akik hasonlóan látják a dolgot.

És akkor még nem is beszéltem az értelmi szintjükről, viselkedésükről, ami minden csak nem vonzó.

Mit tehet az, akinek nem ízlése a jelenlegi kor divatnője? Mikor lesz már vége ennek? Én csak azt látom, hogy egyre rosszabb lesz a helyzet.

2013. febr. 25. 14:05
1 2 3 4
 21/38 ASOT ***** válasza:
91%

Egyébként hány éves vagy öcsisajt?

Igazából a szavaidból, féltékenységet, dühöt és csalódottságot érzek.

Amibe mintha a gyerekkorod is beleszólt volna, megalapozta volna kicsit.

Volt esetleg valami gyerekkori trauma, vagy valaki megbántott?

Elmondhatod! Itt nem ciki. Volt aki csúnyán átvert hazudott? Megcsalt? Túl sokan elutasítottak?

Olyan mint ha te csak 2 féle nőt látnál:

1. aki plázapics@ és jajj nézd de cuki táska, meg 5 kg smink

2. aki csúnya de belül egy tündibündi

Noss!

1 kis minimális sminktől szerintem senki nem lesz plázacica, vagy rib@nc, annyi hogy ad magára foglalkozik magával. Sőt egy kis szoli sem nevezhető rib@ncosnak ha nem viszi túlzásba.

2. nem jár minden csinos szép lány minden nap a plázákba, vannak smink nélkül is szép lányok, elég sok, és méf értelmesek is képzeld el, még a Fővárosban is elég sok van ám :)

3. igen vannak csúnyák, abba most ne menjünk bele kinek milyen az és miért, és ezek közt is van aki bunkó szemét köcsög pics@.

4. Tény sokan vannak akik követik a "divatot" amit a média sugároz az agyukba, mert ha Britney így öltözködik akkor ő is úgy fog, aztán ez elterjed széles körben mint kb. a szilikonmell.

5. megpróbálhatnál derűlátóbb lenni, és körbenézni az olykor szmoggal megtelt fővárosban, és észrevehetnéd hogy sok csinos kevés vagy nuku sminkel rendelkező lány járkál nap mint nap az utcákon.

2013. febr. 25. 16:24
 22/38 anonim ***** válasza:
90%
Úristen de szánalmas vagy Kérdező ! :DDD
2013. febr. 25. 16:33
 23/38 ASOT ***** válasza:

Ne bántástok már szegény kérdezőt.

biztos régebben vagy mostanság, lelki sérülést , sérüléseket szenvedhetett, mely átcsavarta teljesen a nézeteit.

Úgy gondolom elég nehéz gyötrelmes időket él most át.

Hagyni kell, hogy kiadja magából, teljesen, mondja ki, majd lassan megnyugszik.

Gyerünk kérdező add ki a dühöd a haragod!

De ha gondolod a problémáidat meg is beszélhetjük. Segítünk neked ezaz oldal erre is van.

2013. febr. 25. 16:40
 24/38 Noydra ***** válasza:
90%

ASOT!

Szerintem ez tipikusan csak az az eset, hogy egy szerencsétlen, aki képtelen barátnőt találni ide írja ki azt, hogy milyen szemetek a lányom, hogy hogy mernek jól ki nézni és adni magukra, ha egy sem lehet az övé.

Az elnézés kéréy jogát fenn tartom, ha nem ez a sztori :)

Ja és nem lány vagyok...

2013. febr. 25. 16:50
 25/38 ASOT ***** válasza:
Igen ez a lehetőség is fent áll, de valahol ki kell adnia magából, ami nyomja a lelkét.
2013. febr. 25. 17:13
 26/38 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező: te nem vagy 100-as.

ASOT te meg elmehetnél pszichiáternek! :)

2013. febr. 25. 17:27
 27/38 Noydra ***** válasza:

Furcsamód a kérdező el is tűnt :)

Érdekes... :D

Amúgy ja, jó lennél a szakmában ASOT :D

2013. febr. 25. 18:36
 28/38 A kérdező kommentje:

Nem tűntem el, csak nem 24órában gykzok.

De őszintén elég fárasztó amit itt műveltek. Teljesen fölösleges megmagyarázni is, úgyis csak irdatlan baromságokat hordtok össze.

Inkább az a szánalmas, hogy ma ott tartunk, hogy az igénytelen ronda buta lányokat, akik kenik magukat meg k**vásak, igényesnek neveztek, meg ad valamit magára. Azt meg aki nem követi a ri**cdivatot, nem áll be a sorba, felvállalja a természetes arcát, és nem a p**csavillogtatással érvényesül csak, nem mutogatja magát, gyakorlatilag igénytelennek neveztek. Mert ugye egy kis pushup nem csalás, egy kis smink sem, ha 9 pasival feküdtem le akkor csak 10től lennék ri**c, az orál nem megcsalás, csak az anális lógruppen... itt mindenki kivétel, okos szép ügyes hűséges stb. És csak a baromságokat tudjátok szajkózni.

De ekkora intelligenciaszint mellett nem is várom el hogy magukba nézzenek az emberek.

Szánalmas, hogy ott tart a világ, hogy ma azt nevezik betegesnek, aki az igazi, értelmes nőkre izgul, nem a műanyag prostikra akik nyivákolnak, hogy én nem olyan vagyok.

Halál komolyan mondom, tegnap 3 prostit is láttam az utcán, de szolidabban néztek ki mint egy átlagos lány. És ennek semmi köze a gyerekkoromhoz meg a sikereimhez, bár még ezt az önjelölt pszihomókus hozzáállást is értelmesebbnek tartom mint a sértődött fikázást.

Tulajdonképp feltehetnék akár 100 hasonló kérdést Debrecen utcáin vagy párkereső oldalakon vagy cseten is, de mivel az emberek többsége birka és elég neki a lyuklyuk, vagy ő maga is csak lyuk, csak le fognak hülyézni. Az lenne a meglepő, ha ma létezne valaki, aki nem a divatot követné hanem önmagát adná...

Részemről ennyi, írkájátok tovább a hűlyebúzicsalódott szövegeket.

2013. febr. 26. 08:14
 29/38 anonim ***** válasza:
15%

A nőknél nagyon fontos a kinézet, divat. Szereti, ha megbámulják, persze utána jólesik panaszkodni emiatt. A nők általában nem akarnak semmi megerőltetőt tenni, ezért sminkelnek és kihívóan öltözködnek, és máris a többség szerint Jó nőnek számítanak. Sokszor hallom azt,h a mai nők mennyire szépek itt Magyarországon. Semmivel nem szebbek, csak sokkal inkább műnők, mint régen, és kihívóbban öltözködnek. Ennyi elég is általában ahhoz, hogy megnézzék őket és népszerűek legyenek.

"És a női logika szerint, ha a férfiaknak a ri***c jönenk be, akkor azzá kell válni? Ennyi tartás nincs bennük?"

Igen, a nőknek nem erőssége a logikus gondolkodás. Én se értettem soha, ha zavarja őket, hogy csak lefektetni akarják őket, akkor miért öltöznek ennyire kihívóan, és riszálják magukat. Ha vki úgy öltözik, mint egy utcalány, nagy eséllyel úgy is fognak viselkedni vele. Márpedig ha a nők a seggriszáláson és tangavillantáson kívül semmi nem tudnak felmutatni, akkor persze hogy csak szexre akarják majd használni őket. Valljuk be, a legtöbb nőnek nincs hobbija, nem érdekes belsőleg stb. Mivel a kinézet megold sok problémát, nem is nagyon igyekszik, ez nem meglepő. Érdekes, hogy sokszor pont ezért sokkal normálisabb belsőleg egy kövérebb nő. A fiúknak nem ez a ribancos agyonsminkelt nők jönnek be, őket ált. csak szexre akarják használni max. Divat a sminkelés és kihívó öltözködés, és mivel minden nő majdnem ezt csinálja, nem fogják a nők maguktól abbahagyni, mert belebetegednének, ha nem lennének olyan "csinosak", mint nőtársaik és nem bámulnák meg őket az utcán vagy nem küldenének nekik 5000 like-ot a facebookon.

Az értelmi szint megint majdnem az, amit már írtam. Nincsenek "rászorulva" arra,h belsőleg is érdekes személyiségek legyenek, a kinézetükkel bőven elérik,h népszerűek legyenek.

2013. febr. 26. 09:50
 30/38 anonim ***** válasza:
0%

Mindig meglepődök milyen profi módon képesek a nők mindenből kihozni azt hogy a férfia rossz, ő a hibás, ő áll rosszul a dolgokhoz. Hihetetlen. Egyszer ismerjétek már el ha a hiba bennetek van kedves Fríkendáglibjúti!”

Persze, életemben nem hallottam még olyat, hogy egy nő elgondolkodott volna vagy értelmesen viselte volna a kritikát. Ez azért van, mert érzelmi lényeg, a logika és racionális gondolkodás nem erősségük. Ez olyan, mint ha egy nő megcsalja a férfit, akkor szegényt elhanyagolták, ha egy férfi csinálja, akkor szemét disznó. Szóval a lényeg,h a nők soha semmiben nem hibásak:).

Minden kérdésnél ugyanaz. „ne általánosíts, benned van a hiba, én és a barátnőim mások vagyunk blabla”. Ugyanazok a sablonbaromságok. Egy egyszerűen képtelen arra,h magába nézzen és elgondolkodjon, inkább hisztizik, személyeskedik, megsértődik.

2013. febr. 26. 10:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!