Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan küldjek neki jelet?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan küldjek neki jelet? (továbbiak lejjebb)

Figyelt kérdés

A suliban van egy fiú, aki tetszik. eleinte azt csináltam, hogy a folyosón egy pillanatra összenéztem vele. ez minden egyes alkalommal sikerült. egyszer majdnem egymásnak mentünk (ugyanis ő másik oldalról jött, és csak az ajtóban találkoztunk össze, majdnem összefejeltünk), én bocsánatot kértem, ő pedig lehajtott fejjel próbálta visszafolytani a mosolyát. most már próbálok rámosolyogni, de sosem sikerül, mert elkapja a fejét, amikor összenzünk. mit csináljak, hogy sikerüljön jelezni neki?

vagy inkább menjek hozzá oda valamikor? ahhoz viszont túl nyuszi vagyok.

17/L

2013. febr. 24. 22:20
 1/10 anonim ***** válasza:
Mint az indiánok. Füstjelekkel.
2013. febr. 24. 22:20
 2/10 A kérdező kommentje:
:Dnaná
2013. febr. 24. 22:21
 3/10 anonim ***** válasza:
Markold meg a seggét és mondd meg neki, hogy elfog menni veled randizni, ha akar, ha nem.
2013. febr. 24. 22:22
 4/10 A kérdező kommentje:
komolyabb választ is szeretnék! adjatok tippet légyszives!
2013. febr. 24. 22:24
 5/10 anonim ***** válasza:
Használj nagy hatótávolságú reflektorokat!
2013. febr. 24. 22:39
 6/10 anonim ***** válasza:
5# fény ágyút egyböl
2013. febr. 24. 23:34
 7/10 anonim ***** válasza:
6%
a ronda lányokra nem szoktak rámosolyogni. érted, nyuszika?
2013. febr. 25. 08:56
 8/10 anonim ***** válasza:
50%
Én azt nem értem, hogy a mai csajoknak facebooon akkora szája van, de a való életben meg mind ilyen kis beszari gyáva nyúl. Volt egy csaj lazán leszólítottam és szinte meg sem tudott szólalni úgy besz@rt, facebookon is ráírtam később ott meg megeredet a szája. :D
2013. febr. 25. 12:24
 9/10 anonim válasza:
100%

Két lehetőség van: 1. ne foglalkozz vele! Tegyél úgy, mintha nem érdekelne és próbáld megfigyelni, hogy ez őt hogyan érinti, és ha ő is viszont szeret, akkor ezt nem fogja annyiba hagyni(ha nem nyuszi, viszont ha az akkor érdemes tovább lépni, mert nem lesz belőle semmi)

2. Vagy menj oda hozzá és BESZÉLGESS vele, de figyelj arra, hogy ne legyél rámenős..

2013. febr. 25. 13:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Postán!
2013. febr. 26. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!