Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan küldjek neki jelet? (továbbiak lejjebb)
A suliban van egy fiú, aki tetszik. eleinte azt csináltam, hogy a folyosón egy pillanatra összenéztem vele. ez minden egyes alkalommal sikerült. egyszer majdnem egymásnak mentünk (ugyanis ő másik oldalról jött, és csak az ajtóban találkoztunk össze, majdnem összefejeltünk), én bocsánatot kértem, ő pedig lehajtott fejjel próbálta visszafolytani a mosolyát. most már próbálok rámosolyogni, de sosem sikerül, mert elkapja a fejét, amikor összenzünk. mit csináljak, hogy sikerüljön jelezni neki?
vagy inkább menjek hozzá oda valamikor? ahhoz viszont túl nyuszi vagyok.
17/L
Két lehetőség van: 1. ne foglalkozz vele! Tegyél úgy, mintha nem érdekelne és próbáld megfigyelni, hogy ez őt hogyan érinti, és ha ő is viszont szeret, akkor ezt nem fogja annyiba hagyni(ha nem nyuszi, viszont ha az akkor érdemes tovább lépni, mert nem lesz belőle semmi)
2. Vagy menj oda hozzá és BESZÉLGESS vele, de figyelj arra, hogy ne legyél rámenős..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!