Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaszolnatok kerlek? (tovabbiak lejjebb) [sok valaszt kerlek szepen]
Szerintem szemezz vele nyugodtan, miért röhögnének ki?
Amúgy én se szeretem az msnt. :D
hallod ha annyira ellenzed az msn-t akkor nebasszá már hanem használd az ékezetes betűket, csak ennyit akartam mondani erről;
Várd ki amíg egyedül van a csaj és akkor köszönj rá, utána amikor később meglátod a társaaságában akkor is köszönj rá és várd h bemutasson téged az ismerőseinek, ha nem mutat be akkor menj oda és te mutatkozz be, és adj rá vagy két lapáttal a jopófizásra. ez az egyik út, a másik hogy az ismerősein keresztül keresed meg őt, midnen ismerőséhez úgy mész oda hogy még nem tudod kiről van szó de tettszik neked és meg szeretnéd ismerni, amikor már az ismerősei jó arcnak találnak téged akkor te menj oda hozzá és mutatkozz be és a cukifiu faktort azt toljad 100%-ra néhány kis jó poén, kérdezgetsz róluk de ne kezdj el sokat dumálni mert az annyira nemjó...
ha van valami amit részletesebben tudni akarsz akkor kérdezz :D
Hát akkor szemezz vele, szólítsd meg, hívd el randizni stb. Ezen mit kell segíteni? Én nem mehetetk oda helyetted.
22/f
Akkor viszont vedd fel msnre,nincs más megoldás!!
Beszélgess vele,nem mindenki más msnen!!!
hány évesek vagytok a barátoddal?
és a lány?
majd mond, hogy sikerült :D
kíváncsi lettem rá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!