Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaszolnatok kerlek? (tovabbiak lejjebb) [sok valaszt kerlek szepen]
Figyelt kérdés
Van egy csaj a sulibol akivel nem beszeltem meg,de szeretnek vele szemezni h lassam mi is a tortenet...csak az a gond h allandoan ilyen 5 os csapatban van es akkor ha rais nezek nem tom mi lenne...felek h kirohognek vagy valami ilyesmi..de ma eszrevetttem h nezett es visszaneztem ra mosolyogtam es elfordultunk.:Dna m1 nem tom hogyan lehetne mashogy kezdemenyezni de msn t nem tamogatom annyire mer az ...ott mindenki mas.es cska az a gond h kerlek titeket siessetek a valasszal mert surget az ido .,az egyik osztalytarsam is rahajtott a csajra.elore is koszonom a valaszokat2009. nov. 24. 18:27
11/22 anonim válasza:
Ne is akarj vele MSNezni mert a fogalmazás nem erősséged
12/22 anonim válasza:
Szerintem se írásban próbálkozz, mert az nagyon nem az erősséged.
Csak egy tanács, nagyon ajánlatos a helyesírásra jobban figyelni, mert 3-5 év múlva egyike lesz a legfontosabb kritériumoknak ami alapján a lány dönteni fog. Én jóval idősebb vagyok nálad, de egyszerűen elmegyek egy olyan nő mellett akinek nem jó az írása.
13/22 A kérdező kommentje:
aham,es szerintetek azert nem irok ekezeteket mert olyan noob vagyok?nem ezert irtam a kerdest h ilyen fasztarisznyak oltogassanak
2009. nov. 28. 00:23
14/22 anonim válasza:
Nézd már meg min szenvedsz kismajom aztán gondold már át ki a fasztarisznya.Olvass inkább könyveket abból is meg lehet tanulni fogalmazni
15/22 anonim válasza:
látom a beszédsílusodon h egy kibaxot nagy kocka vagy.Ráadásul az ékezet nélküli irás valami külföldi mmorpg játékraa utal.NINCS ESÉLYED A CSAJNÁL
17/22 anonim válasza:
Miért nem járod ki a 8 általánost először? :D Segíteni akarnak erre itt háborogsz, jó nagy gyök vagy, meg is érdemled hogy ne legyen csajod XD
18/22 anonim válasza:
Látom nem tetszik, ha valakik a negatív tulajdonságaidra tesznek utalást. Próbálj meg már annyira intelligens lenni, hogy hasznodra váljék. Itt nem az ékezetekről van szó, hanem arról, hogy az írásod pontosan mutatja a hozzáállásodat, intelligenciádat. Ha csak egy olyan igényességű csajt szeretnél kifogni aki veled azonos szinten van ilyen téren akkor semmi gond, észre sem fogja venni. De elhiheted, ha csak egy kicsit is feljebb van a csaj akkor neked nincs esélyed. A helytelen írás olyan mint beszéd közben köpködni. Ha tetszik, ha nem akkor is így van. Ha én csaj lennék, az eddigi írásaid alapján már mennél is a "kukába", egyszerűen tudomást sem vennék rólad. Ha egy építő jellegű kritikára így reagálsz akkor gondolkodj el azon, hogy miért is tetted fel a kérdésedet. Ha kikötötted volna a kérdésedben, hogy csak pozitív dolgokat írjanak a válaszolók akkor most TÖK ÜRES lenne a válaszmeződ....
19/22 anonim válasza:
Probalj meg a kozelebe ferkozni...nezdd meg milyen fuzetett hasznal azutan tessek venni egyett vagy valami hasonlot(vagy csajos ujsag is jo lesz) es vidd a lanyokhoz, hogy nem-e az ovek...es legyel kedves es udvarias...utanna pedig mar minden jonni fog...legy kreativ, de ne sablonos.
20/22 anonim válasza:
Nyugodtam menj oda hozzá és hívd el az 5ös csoportból. A többi lány úgyis majd egymásra néz és huhognak mint a lökött baglyok.
A lányok azt szeretik ha őszinték velük.
Szerintem mondd meg neki hogy tetszik neked, ha nem válaszol semmit akkor mondd meg neki hogy nem fogsz rászállni nyugodjon meg csak szeretnéd tisztázni a dolgokat mert neked nem elég már a szemezés :D
A többi meg jön magától...
Hajrá =) L/15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!