Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajoknak inkább az aranyosabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajoknak inkább az aranyosabb, törődőbb féle srácok, vagy a bunkóbbak jönnek be?

Figyelt kérdés

Teszem azt,itt aranyosságra,hogy figyelmes a ti érdekeiteket tartja szemelött.

Bunkó alatt pedig,hogy úgy kezel mint egy srácot(viselkedés,beszéd,köszönés)lenéz,szemétkedik etc.

2013. febr. 24. 21:48
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Na mondjuk igen,ezzel egyetértek.:S

Én is ezt vettem észre,aki bunkó módon lekezel titeket,azokat keresitek,ő rájuk vágytok,aki pedig normálisan és kedvesen viselkedik,mert szeretne veletek közelebb kapcsolatba kerülni,az meg cseszheti..

2013. febr. 24. 22:07
 12/20 anonim válasza:

Igen a bunkók mindig közkedveltebbek mint a normális életet élők.Én is ezt tapasztaltam sok helyzetben.

Mondjuk határozottabbnak kell lenni mint egy lány,mert a legtöbb nő azt szereti ha irányítva van,de...Erről lehetne órákat írni.

Ez szerintem kórtól is és,hogy valakinek milyen kapcsolata volt attól is számít.

2013. febr. 24. 22:15
 13/20 anonim ***** válasza:

Aranyosakat és a kedveseket bírják a csajok nagyon... nagyon. De az ilyen srácok a legritkább esetben húzzák meg a csajokat. Bulizni még az aranyos srácokkal mennek, de onnan már a bunkó srácok viszik és tolják le a bugyikat, míg az aranyos fiúk vigyáznak a lányok poharára... :D

Hányszor néztem ezt végig ha tudnátok!!!

2013. febr. 24. 22:17
 14/20 A kérdező kommentje:
16 vagyok.^^
2013. febr. 24. 22:17
 15/20 anonim válasza:

''Bulizni még az aranyos srácokkal mennek, de onnan már a bunkó srácok viszik és tolják le a bugyikat, míg az aranyos fiúk vigyáznak a lányok poharára... :D ''

Ez mekkora már.EZ ÍGY VAN.Ez is majdnem egy törvény az életben :D

2013. febr. 24. 22:19
 16/20 anonim ***** válasza:
Azért mert valaki törődő vagy figyelmes, még lehet férfias! A bunkókkal én még csak egy mondatot sem tudok váltani, nem csak fiúkkal, de lányokkal sem.
2013. febr. 24. 22:23
 17/20 anonim ***** válasza:
nekem egyszer az egyik csaj mondta szeretik ha bunkók vele de látszik rajta h élvezi de ne ilyen kökemény paraszt viselkedésre gondolj csak ilyen szopatrásra csak azt nem értem mit élvez de ha jó neki, meg haverom szoppata h eláll a füle és ezt lévezte -.- abban a pillanatomban mélyen csalódtam a nőkbe :/
2013. febr. 25. 00:03
 18/20 anonim ***** válasza:

9-es: Én kedves vagyok, megértő és cuki(ezt itt az oldalon mondták kép alapján):D

Csak az a baj, hogy olyan ronda vagyok, hogy anyám megkért, hogy legyünk csak barátok.

Na jó, nem, de az önbizalmam kb. ilyen szinten van.

2013. febr. 25. 00:41
 19/20 anonim ***** válasza:

Ja, és 17/F

Utolsó voltam.

2013. febr. 25. 00:43
 20/20 anonim ***** válasza:
minden lány a pénzes pasikra hajt, szóval a két lehetőség közül egyik se.
2013. febr. 25. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!