Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajoknak inkább az aranyosabb, törődőbb féle srácok, vagy a bunkóbbak jönnek be?
Teszem azt,itt aranyosságra,hogy figyelmes a ti érdekeiteket tartja szemelött.
Bunkó alatt pedig,hogy úgy kezel mint egy srácot(viselkedés,beszéd,köszönés)lenéz,szemétkedik etc.
Na mondjuk igen,ezzel egyetértek.:S
Én is ezt vettem észre,aki bunkó módon lekezel titeket,azokat keresitek,ő rájuk vágytok,aki pedig normálisan és kedvesen viselkedik,mert szeretne veletek közelebb kapcsolatba kerülni,az meg cseszheti..
Igen a bunkók mindig közkedveltebbek mint a normális életet élők.Én is ezt tapasztaltam sok helyzetben.
Mondjuk határozottabbnak kell lenni mint egy lány,mert a legtöbb nő azt szereti ha irányítva van,de...Erről lehetne órákat írni.
Ez szerintem kórtól is és,hogy valakinek milyen kapcsolata volt attól is számít.
Aranyosakat és a kedveseket bírják a csajok nagyon... nagyon. De az ilyen srácok a legritkább esetben húzzák meg a csajokat. Bulizni még az aranyos srácokkal mennek, de onnan már a bunkó srácok viszik és tolják le a bugyikat, míg az aranyos fiúk vigyáznak a lányok poharára... :D
Hányszor néztem ezt végig ha tudnátok!!!
''Bulizni még az aranyos srácokkal mennek, de onnan már a bunkó srácok viszik és tolják le a bugyikat, míg az aranyos fiúk vigyáznak a lányok poharára... :D ''
Ez mekkora már.EZ ÍGY VAN.Ez is majdnem egy törvény az életben :D
9-es: Én kedves vagyok, megértő és cuki(ezt itt az oldalon mondták kép alapján):D
Csak az a baj, hogy olyan ronda vagyok, hogy anyám megkért, hogy legyünk csak barátok.
Na jó, nem, de az önbizalmam kb. ilyen szinten van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!