Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg pedofil vagyok ezek alapján?
Figyelt kérdés
Egyik haverom folyton azzal cukkol, mióta smároltam buliban egy pici, aranyos tini csajjal, hogy pedofil vagyok. Pedig szerintem ez nem igaz, nem vonzódom a csecsemőkhöz sem például, de ha egyszer az alacsony, törékeny alkatú, pici, kislányos, fiatal lányok a gyengéim, akkor most mégis mit tehetnék? Szerintem olyan kis zabálnivalóak. *-*2013. febr. 24. 19:57
21/23 anonim válasza:
nem baj de ez hosszú távon nem lesz jövedelmező :D
am nekem is bejön (ha nagy segge van)
F19
22/23 anonim válasza:
Azok fölösleges emoticonok.....minek?....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!