Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg pedofil vagyok ezek alapján?
Figyelt kérdés
Egyik haverom folyton azzal cukkol, mióta smároltam buliban egy pici, aranyos tini csajjal, hogy pedofil vagyok. Pedig szerintem ez nem igaz, nem vonzódom a csecsemőkhöz sem például, de ha egyszer az alacsony, törékeny alkatú, pici, kislányos, fiatal lányok a gyengéim, akkor most mégis mit tehetnék? Szerintem olyan kis zabálnivalóak. *-*2013. febr. 24. 19:57
11/23 anonim válasza:
Jó lenne tisztában lenni a pedofília fogalmával...
12/23 anonim válasza:
Nem hiszem...
20 éves vagyok és kb 14 évesnek nézek ki és nem beképzeltségből, de elég velem egyidős fiúknak bejövök akkor ők mind pedofilok?
13/23 anonim válasza:
Nem értem mi vonzó van egy aranyos, cuki lányban aki nem Nő, nagybetűvel.
21/N
14/23 anonim válasza:
Túl sokat használod a cuki szót,ezek alapján inkább bu.zinak tűnsz,nem pedofilnak.
15/23 Pretty_Fighter válasza:
Jóóó de hány éves vaagy?:D
16/23 anonim válasza:
14. válaszhoz annyit hozzátennék hogy *-*-t is túl sokszor használod, emiatt is b*zi vagy.
17/23 anonim válasza:
A börtönben is kedvelik a pedóbákat. Legtöbbször ők a kislányok:))
19/23 anonim válasza:
Kérdező! Ha egy lány még nem töltötte be a 14-et.És ha te még ha bele is egyezik a kislány, és úgy közeledel hozzá(pl:megcsókolod,simogatod) bűncselekménynek számít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!