Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova vigyem a csajt: biliárd vagy bowling? 2 randiról van szó.
De hát ha én hívom el játszani, nekem illik fizetni nem?
Nem mondhatom hogy "akkor felesbe".
"De hát ha én hívom el játszani, nekem illik fizetni nem?
Nem mondhatom hogy "akkor felesbe."
Miért ne mondhatnád? Első randinak nem túl nagy luxus, hogy te fizetsz neki? Az meg egy lapáttal rátenne még, ha össze sem jönne a csajjal. Velem ezt biztos nem lehetne megcsinálni. :D Az természetesen más dolog, ha a barátnőmnek fizetek, de na de vele már több mint egy éve együtt vagyok, meg tőle már elég sok dolgot kaptam. Volt amikor ő fizette a pizzát, meg ilyenek. De egy idegen csajnak elsőre semmit sem fizetnék. De te tudod, végülis mit csinálsz.
Én biliárdozni jobban szeretek mint bowlingozni. A bowling golyó szerintem kur.va nehéz egy nőnek,ráadásul ha hosszú műkörme van a lánynak akkor simán beletörhet a golyóba.
Ráadásul ha nem próbálta a biliárdot itt az alkalom hogy meg mutasd neki hogy kell játszani,miközben megmutatod neki hogy kell fogni a dákót még kicsit simulni is lehet hozzá :D Szóval az tökéletes választás :D
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!