Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy ilyen második randiról?

Figyelt kérdés
Biciklizni mennénk egy csendes kis erdőbe (ő kívánságára), és közben meglepném egy "spontán" piknikkel valahol egy tisztáson. Tekergetnénk tekergetnénk, és egyszer csak tisztáson csiripelő madarak közt felbukkan egy leterített pokróc, rajta kis innivalóval,keksszel. Pihenni is jó dolog és ismerkedni is úgy érzem. Szerintetek jó ötlet?
2012. szept. 1. 06:47
 1/6 anonim ***** válasza:

én nem ülnék le ilyen 'spontán' piknikhelyre.. vidd magaddal és majd ha megálltok pihenni teríts meg..

meg aztán azt addig bárki megeheti egy csöves is akár.. vagy ilyesmi..

2012. szept. 1. 06:50
 2/6 anonim ***** válasza:
szerintem is inkabb vidd magaddal.
2012. szept. 1. 07:22
 3/6 anonim ***** válasza:
meglepni egy spontán szopással lehet
2012. szept. 1. 07:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Piknikezni jó dolog! Legjobb ötlet! Viszel egy kis szendvicset magadnak is és neki is!
2012. szept. 1. 08:34
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
csak ha ott lesz Micimackó.
2012. szept. 1. 10:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez jó ötlet, de valóban vidd magaddal a terítéket és az étket, mert ha ott hagyod valahol előre bekészítve, ha valaki arra jár még előttetek, a végén kirabol. Ebben a világban már mindent visznek ami mozdítható és használható valamire. Amúgy az ötlet az jó. :) Nekem tetszene.
2012. szept. 1. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!