Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés a szerelem?
Sosem vtam még szerelmes, mert a sulimban megvetnek, nincsenek barátaim, így esélytelen, hogy egy lányhoz közel kerüljek. Akiket ismerek azok már mind vtak szerelmesek és nagyon bánt, hogy én még nem vtam. Milyen érzés? Vki leírná, hogy pontosan mi is az?
18/F
Nem igazán lehet leírni.
Egészen másképp látod az egész világot. Megváltozik minden: mosolyogsz, vidám vagy, fütyülsz a különböző problémákra... nem leszel vak, látsz mindent továbbra is, de úgy vagy vele, hogy minden megoldható, és te meg is oldod majd.
Ez van normál esetben.
Ha viszont a párodra gondolsz, vagy ott is vagy vele, akkor megölelnéd az egész világot!
nagyon jó érzés. :)
teljesen megváltozik a világod, nem érdekelnek mások, sem a szüleid, sem a barátaid, csak egész nap ő jár az eszedben.
ha meglátod, hevesen ver a szived, úgy érzed pillangók röpködnek a hasadban.
mosolyogsz, és úgy érzed, ezért a személyért bármit megtennél. :) állandóan csak rá gondolsz, álmodozol egy közös jövőről. az utcán mindenhol őt látod, vagy őt keresed. őt szeretnéd érezni melletted állandóan.
hát kb. ilyen. szokták azt is mondani, mintha a fellegekben járnál, olyan érzés.
viszont a szerelem kiválthat szomorúságot is. ha tudod, hogy neked az a személy kell, és nem lehet a tiéd.
azt, honnan tudod, hogy melyik az a személy?
aki mellett úgy érzed, mitha bedrogoztál volna, mintha a fejedet vesztetted volna el, ha a közelébe érsz, valami vonz felé, hogy a közelében legyél és magad sem tudod mi. :)
Megértelek kérdező, én is ilyen helyzetben vagyok
55/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!