Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Neten megismertem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Neten megismertem egy pasit aki nagyon tetszik, de eddig nem láttam róla normális képet, most viszont már tudom hogy néz ki és nem tetszik?

Figyelt kérdés

Nagyon sokat beszélgettünk és nagyon szimpatikus, de láttam róla képet és nagyon csúnya.

Mit tegyek?? Nekem tényleg nagyon szimpatikus de egyszerűen nem tudok vonzódni hozzá.

Lehet cikizni, hogy nekünk lányoknak csak a külső számít, de nem csak... de azért jó lenne ha vonzódnék hozzá..

2013. febr. 24. 02:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
És ha megírnád neki az igazat? Még jól is végződhet.
2013. febr. 24. 03:13
 12/18 carpediem1983 ***** válasza:
11-es Most komolyan kérdezem , mi fog változni szerinted ha leírja neki azt hogy jó fej vagy meg minden csak nagyon csúnya? Attól szerintem, a kérdező nem fogja szebbnek látni, ha leírja neki, de lehet tévedek....
2013. febr. 24. 08:49
 13/18 anonim ***** válasza:
55%

Csak a külső számít.

Aki mást mond hazudik, vagy nem ismeri saját magát sem.

2013. febr. 24. 10:31
 14/18 anonim ***** válasza:

Van erre egy veszélyes módszer, nekem bejött mindkét irányba, de nem biztos, hogy így működik mindenki.

Szóval részemről akivel lefekszem, az onnantól akkor is vonzó lesz szexuálisan, ha előtte nem volt az különösképp. És olyan is volt, hogy lány pattintott engem, de valahogy végülis ágyba keveredtünk, és onnantól már ő akart összejönni, és tetszettem neki.

Ez a módszer azért veszélyes, mert ha mondjuk mégsem működik, akkor kihasználtad őt, gonosz vagy, bla bla satöbbi :P

Tehát tisztában vagyok az összes hátrányával, csak elmeséltem, hogy nekem ez működött, és azt kezdesz az információval, amit szeretnél:)

22/F

2013. febr. 24. 10:40
 15/18 anonim ***** válasza:
ha már úgyis egy csomó időt egymásra szántatok és sokat beszélgettetek akkor hozzatok össze egy személyes találkozót. Mit veszithetsz? Úgyis élőben dől el a dolog. Ha mázlid van, akkor esetleg élőben jobban tetszik mint képen. Legrosszabb esetben meg nem lesz folytatás és kész
2013. febr. 24. 13:55
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! De már úgyis mindegy mivel nem válaszol a levelemre... :(
2013. febr. 26. 02:05
 17/18 anonim ***** válasza:
lehet neki meg a te képed nem jött be, csak ő nem tett fel ide kérdést hanem magától talált egy megoldást
2013. febr. 27. 13:57
 18/18 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy bejöttem neki mivel ő írt rám, többször mondta, hogy milyen gyönyörű vagyok, valamint tényleg szép vagyok!
2013. febr. 27. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!