Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Neten megismertem egy pasit aki nagyon tetszik, de eddig nem láttam róla normális képet, most viszont már tudom hogy néz ki és nem tetszik?
Nagyon sokat beszélgettünk és nagyon szimpatikus, de láttam róla képet és nagyon csúnya.
Mit tegyek?? Nekem tényleg nagyon szimpatikus de egyszerűen nem tudok vonzódni hozzá.
Lehet cikizni, hogy nekünk lányoknak csak a külső számít, de nem csak... de azért jó lenne ha vonzódnék hozzá..
szakítsd meg vele a kapcsolatot.
ő úgy is mindig többet akar majd, ezt csak úgy előzheted meg, ha nem beszélsz vele többet. kegyetlen vagy sem, de neki és magadnak is jót teszel.
tanulj az esetből és legközelebb nézd meg kivel beszélsz mielőtt elmélyülne a kapcsolat.
hát, szerintem így nincs igazán jövője a dolognak. azért egy bizonyos szinten kell hogy a külseje megfogjon , különben nem fogsz hozzá fizikailag vonzódni az meg kell a szexhez:) így 2 lehetőséged van: vagy elmondod neki, hogy másra számítottál, és nem az eseted. (csak finoman) , vagy belemész egy randiba, és itt eldől, hogy tényleg nem fog menni neked ez a dolog, vagy akár még a véleményed is változhat.
egyébként én úgy tapasztaltam, hogy a kép nem feltétlen adja vissza teljesen egy emberke külsejét.
én neten ismertem meg a férjemet, és a képén egy picit más volt mint eredetiben. mindkét oldalról tetszett, csak képen egy picit idősebbnek tűnt, mint mikor az első randinkon találkoztunk.
vagy akár barátok is lehettek ha mindketten akarjátok. sok sikert!
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!