Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi randi után lehet rákérdezni, hogy esetleg akar-e kapcsolatot velem?
Figyelt kérdés
2013. febr. 23. 23:21
1/9 anonim válasza:
Hat, jobb helyeken nehany utan eljutnak a csokig es onnantol eleg vilagos... Meg a randi lenyegey hogy mindenki tudja merrol fuj a szel, a kerdes csak az, hogy egy iranyba-e...
2/9 anonim válasza:
2. randin próbáld meg megcsókolni romantkusan, vigyél neki virágot... általában 1. randi után derül ki, hogy lessze valami belőle... ha lessz 2. randi, akkor a lány vagy fiú már kedvel... ha a randi alatt valami odanemillőt mondassz (pl. olyan a szagod mint a mamámnak xD), akkor vagy viccnek vszi, vagy megsértődik...
3/9 anonim válasza:
Hát ha ez magától nem alakul ki néhány randi után, ott gáz van.
4/9 anonim válasza:
Ha nem akarna tőled semmit, eleve nem is randizna veled egyszer sem.
5/9 anonim válasza:
Utolsó, azért ez nem mondanám. Randiztam már olyannal többször is, aki egyáltalán nem jött be külsőre, de valamennyire szimpatikus volt és vártam, hogy hátha megszeretem a lelkét, ha mást nem. De természetesen nem lett belőle semmi. Annyiról volt szó, hogy esélyt adtam neki, mert értékeltem mint embert.
6/9 Leveltetu válasza:
az 1 randi mar eleg sokat mond....ha elhiv akkor azt jelenti nem vagy banyarem vagy valamiert tetszel neki, ha van masodik randi akkor azt jelenti az elso randit nem szurtad el tehat biztosan kedvel...a harmadik az isten igaza, ha nyomul akkor csak le akar fekudni veled ha meg szoszmotol akkor meg "hamarobb leszel cukorbeteg mintsem kielegult"... :))))
7/9 anonim válasza:
Nem kell rákérdezni, egyértelműen fogja jelezni, csak a jelzést észre kell tudni venni!
9/9 A kérdező kommentje:
összejöttünk :)
2013. márc. 9. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!