Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnék csinálni?
Nagyon tetszik egy lány, úgy érzem, de nem biztos, hogy én is tetszek neki, mert nagyon sokat beszélünk. Én szinte nem is beszélek más kánnyal, ő meg fiúval csak velem. (Osztálytársam) De nem merem neki elmondani, hogy szeretem, mert félek, hogy akkor többet szóba se állna velem, azt meg nem bírnám ki :(
Mit tudnék csinálni? 14/F
El kell hívni valahova!
Mindegy hogy hova, de a lényeg hogy mások ne legyenek ott! Például sétálni valami szép csöndes helyre. Vagy fagyizóba. Vagy csak valamit elintézel és akkor megkérdezed hogy nincs-e kedve veled tartani. Ha kicsit húzz a száját és kérdi hogy miért akkor mondd hogy azért mert szeretnél vele lenni....
De talán legjobb fagyizós vagy cukrászdás ötlet. Aztán ha már jól összemelegedtetek, akor szépen meg lehet simogatni a kezét vagy az arcát. A többi meg jön magától. De soha ne kérdezd meg tőle azt, hgoy "Járunk?" Mert ez nagyon ilyesztően hangzik :D
Vagy csinlhatnád azt is, hogy FELTÉTELES MÓDBAN kérdezed, hogy pl ki az az osztályból, akinek lenne szívesen a barátnője úgy, hogy járna is vele...
Aztán ha téged nem sorol oda, akkor kérdezd meg, hgoy "És velem járnál?" Aztán majd lesz valami!
Amúgy bocsi hogy ideszemetelek, de LÁNYOK ERRE A KÉRDÉSRE kérek szépen választ:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__40..
Nekem is van egy haverom, akivel már hat éve tök jól elvagyunk, és sokan összeakarnak boronálni minket, és épp emiatt beszéltünk a járás témáról, azonban mi nem akartunk semmit a másiktól. Ülj le, és beszélgess el vele erről, és ha nem akar tőled semmit, akkor se legyél vele goromba!
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!