Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az h a srácokkal csak az első randiig jutok el?
ez az h nem vagyok az :)
csak az a baj h túlságosan a tökéletesre várok h senki nem felel meg nekem és sajnos akármennyire is akarok de nem tudok ezen változtatni...én még mindig a szőke hercegre várok:/
ja, bocs, most látom hogy már irtad hogy 5-6 sráccal randiztál. Az semmi. Van aki elsőre találkozik olyannal akivel az egész életét le tudná élni, de a többség az keresgél veszettül.
A pasik meg naná hogy találkozni akartak újra. Nagyon ritkán van olyan hogy ha nem volt piszok rossz a randi és nem ért véget 10 perc után akkor ne keresnék újra a lányt. :D
Ha 40 randi után irtad volna ki a kérdést akkor megértem az elkeseredettséget. De 18 évesen, 6 srác után?
Nyugi. Nem passzoltatok össze, ennyi.
Nekem is volt olyan időszak, hogy 2 kapcsolat között randizgattam ezerrel, vagy 30 lánnyal legalább. Aztán jött egy akivel első pillanatban egy hullámhosszon voltunk, semmi erőlködés nem volt a randin, azóta is együtt vagyunk. Szóval kitartást
24F
Randizz velem.
Nálam eddig két szélsőség volt:
A randi első 20 percében már csókolóztunk,3 órán belül az ágyában tettük ezt(is).
Megvolt a randi,és soha többet nem beszéltünk.
Nálam senki se lesz haver...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!