Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az h a srácokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az h a srácokkal csak az első randiig jutok el?

Figyelt kérdés
Nem azzal van baj h csúnya vagy vmi szörnyű természetű lennék mert a legtöbb esetben ők még akarnak folytatást. De én valamiért a randi végére már csak barátként tudok rájuk tekinteni:/ miért nem vagyok képes egy normális kapcsolatot kialakítani miközben tudom h ez az amire a legjobban vágyok?

2013. febr. 23. 19:18
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
hááát...5-6?? és a legrosszabb h ilyenkor mindig én vagyok a rossz amiért csak 'átbaszom' a fejüket:/ pedig én nem akarom
2013. febr. 23. 19:25
 12/20 anonim ***** válasza:
Csak az lesz,hogy nem adják azt a pluszt ami felkelti benned az érzéseket.
2013. febr. 23. 19:26
 13/20 anonim ***** válasza:
18 évesen még lehetsz éretlen nyugi.
2013. febr. 23. 19:27
 14/20 anonim ***** válasza:
hány első randi volt?
2013. febr. 23. 19:29
 15/20 A kérdező kommentje:

ez az h nem vagyok az :)

csak az a baj h túlságosan a tökéletesre várok h senki nem felel meg nekem és sajnos akármennyire is akarok de nem tudok ezen változtatni...én még mindig a szőke hercegre várok:/

2013. febr. 23. 19:30
 16/20 anonim ***** válasza:

ja, bocs, most látom hogy már irtad hogy 5-6 sráccal randiztál. Az semmi. Van aki elsőre találkozik olyannal akivel az egész életét le tudná élni, de a többség az keresgél veszettül.

A pasik meg naná hogy találkozni akartak újra. Nagyon ritkán van olyan hogy ha nem volt piszok rossz a randi és nem ért véget 10 perc után akkor ne keresnék újra a lányt. :D

Ha 40 randi után irtad volna ki a kérdést akkor megértem az elkeseredettséget. De 18 évesen, 6 srác után?

Nyugi. Nem passzoltatok össze, ennyi.

Nekem is volt olyan időszak, hogy 2 kapcsolat között randizgattam ezerrel, vagy 30 lánnyal legalább. Aztán jött egy akivel első pillanatban egy hullámhosszon voltunk, semmi erőlködés nem volt a randin, azóta is együtt vagyunk. Szóval kitartást

24F

2013. febr. 23. 19:32
 17/20 A kérdező kommentje:
köszönöm! remélem én is rátalálok :)
2013. febr. 23. 19:34
 18/20 anonim ***** válasza:
azért kedves kérdező mert még nem randiztál velem ;)
2013. febr. 23. 19:35
 19/20 anonim ***** válasza:
Ugyan.Lehet pont nem a szőke herceg dobogtatja meg a szíved
2013. febr. 23. 19:37
 20/20 anonim ***** válasza:

Randizz velem.

Nálam eddig két szélsőség volt:

A randi első 20 percében már csókolóztunk,3 órán belül az ágyában tettük ezt(is).

Megvolt a randi,és soha többet nem beszéltünk.

Nálam senki se lesz haver...

2013. febr. 23. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!