Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mondjam el neki vagy később?
Figyelt kérdés
14/F vagyok.164 centi.Sok lánnyal azért nem "bírtam"összejönni,mert kicsi vagyok.Na,szóval,van egy osztálytársam lány Ő is kb akkora mint én.Nem "olyan jó csaj"abban az értelemben,hogy nincs nagy melle,a feneke sem olyan jó,de én nem ezeket szoktam nézni.Sokat szokott röhögni a poénjaimon.Megjelöltünk egy iskolát mind ketten és amikor kérdeztem tőle,hogy ő mikor megy szóbeli felvételire,szóval azt,hogy a kijelölt vagy a pótnapra megy.Ő kérdezte meg tőlem,hogy,hogy megyek el az iskolába(az iskola egy másik városban van)busszal vagy a szüleim visznek.Én busszal mentem volna és ezt meg is mondtam neki,erre ő azt mondta,hogy majd ők elvisznek.Lenne nála esélyem?Vagy várjak még egy kicsit és csak barátként tekintsek rá?Mert szerintem egy osztályban fogjuk folytatni tanulmányainkat.Sok lánynál úgy rontottam el,hogy elmondtam neki,hogy szeretem.Vele haverkodjak össze és amikor már nagyon összebarátkoztunk akkor "csapjak le rá"?Van nála esélyem?2013. febr. 22. 19:18
1/1 anonim válasza:
szerintem valahol a 2 között. ne csak barátkozz vele, hanem hívd el randira, viszont nehogy azt merd mondani, hogy szereted! (legalábbis ne ilyen hamar, mert ezzel el fogod ijeszteni)
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!