Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mielőtt elhívom randizni a lányt, akkor mondjam meg neki, hogy beteg vagyok vagy később?
szerintem se takargasd, ismerkedjetek meg. nem egy kézen múlik a kapcsolat.
pl. nekem ha lebénulna a párom, vagy akármi akkor is szeretném és vele lennék. egy ilyen szervi probléma nem akadály.
hívd el randira, és még a randi alatt tisztázd vele!
így nem fogja érezni azt sem, h el akarod hallgatni, de azt sem, h úgymond traktálni akarod vele.
Mondjuk séta közben, mielőtt arra kerülne a sor, h megfogjátok egymás kezét, mondd el neki, h mi a helyzet a kezeddel. Nem is kell részletekbe menni (ő úgyis kérdezni fog, ha érdekli), csak egyszerűen mondd neki, h "az egyik karom csöppet hosszabb, mint a másik." - esetleg meg is mutathatod, mennyivel.
Amúgy az én egyik karom is látványosan hosszabb a másiknál, nem egy egész kézfejnyi a különbség, de azért a ruháimból mindig 6-7 cm-rel kintebb van az egyik kezem, mint a másik (kabát alól a pulcsi pl)
Ezt nem is mondtam a páromnak (elég természetesen kezelem, eszembe se jutott, h mondanom kellett volna), hanem csak álltam vele szemben, és vhogy szóba került. Nevettünk rajta egyet, és kész.
Szóval jó már az elején tisztázni, de semmiképp se a randi előtt, és ne is várd meg vele a következő randit.
Főleg, ha komoly kapcsolatot tervezel. :)
(22/L)
Áhh multkor néztem a tvben egy híres rendezőnek egyik karja legalább 2 kézfejjel rövidebb:)
De ez szexepil:) Nehogy emiatt szégyeldd magad, ez egy óriási különlegesség:)
Nekem a bal mellem szemmel láthatóan nagyobb,mint a jobb.Soha senki nem törődött ezzel.Volt aki megjegyezte,volt aki nem.Persze mindez csak azután,h elfogadtam magam olyannak,amilyen vagyok.És nem hordok fehér nagyon feszülős felsőket.Megtanultam magamon nevetni,így a rosszindulatúak már gúnyolódni sem akarnak velem.Sajnos ilyen emberek mindig vannak,de ha nem foglalkozol velük,akkor egy idő után abbahagyják.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!