Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hová vigyem a csajomat randira, ha csak kevés pénzem rá?
mondjuk egy hegyre. visztek kaját-piát, és tökjól ellehet ott lenni.
ha pesti vagy, itt pesten vannak fasza kis hegyek:)
de biztos vidéken is, csakaz lehet messzebb, ha mondjuk az alföldön laksz:D
Az őszinteség, mint megoldás szóba jöhet, vagy gazdagnak adtad ki magad az elején? ;)
Ha játszik az őszinteség, akkor mondd el neki, mi az ábra, és találjátok ki együtt! Van egy csomó ingyenes rendezvény, csak szét kell nézni a net-en. Azért, mert elmentek pl. egy kézműves napra és kirakodó vásárra, nem kell felvásárolni mindent. Nézelődni, térzenét hallgatni meg ingyen is lehet. De a természetjárás, sport sem rossz. Attól függ, mit szeret a lány? ;)
hamár egy hónapja jártok, sztem egyáltalán nemkell egyfolytában érte menned, meg hazahoznod. én lány vagyok, kezdetben velemis ezt csinálta a barátom, de egy idő mondtam neki, h ez egyáltalán nem fontos, bőven jó, ha találkozunk vhol, vagyha a helyszínen talizunk.
menj teis bkv-val, így nemnézki szarul az, ha a csajt hazaküldöd gyalog, temeg hazakocsikázol:) bkv-val elkíséred vmeddig, és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!