Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Egy beszédhibás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Egy beszédhibás sráchoz hogy álnátok?

Figyelt kérdés
Mert én beszédhibás vagyok, és a lányok egyből hülyének néznek, nem tudom mért pedig nem vagyok egy hülye, és bolond se, és mégis ezt látszik előszőr rajtuk. Addig amig nem szólalok meg addig normálisan néznk, de mikor megszólalok egyből látszik hogy ezt gondolják "hát ez már nem lehet okos mert beszédhibás, és ezért tettem fel a kérdést.
2009. szept. 8. 23:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Hát az attól függ milyen beszédhiba!?!?
2009. szept. 8. 23:06
 2/17 anonim ***** válasza:
25%
ttényleg mi mi mi milyen be be beszédhiba?
2009. szept. 8. 23:14
 3/17 A kérdező kommentje:
A sz helyett s-t mondok, c helyett cs-t<-de ez nem olyan rosz mint az sz-s.(szia- hejett-sia, vagy szevasz-sevas), és ennél jobban nem lehet segíteni ezen, már logopédus is mindent megtett, és már elég szép ahoz képest ami volt, de még így is elég gyenge.
2009. szept. 8. 23:32
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk volt az utcánkban egy fiú (állítom, a környék leghelyesebb fiúja volt!), és beszédhibás volt (dadogott, de sajnos erősen). Neki nagyon sok kudarca volt a lányoknál (dacára a dögös külsőnek), mert mikor megszólalt, mindenki meglepődött.

Már majdhogynem felnőtt volt (17 év körül) asszem, mikor egyszercsak javulni kezdett. Nem múlt el neki végleg, de még érezhető (most 34 körül van). El-elnyújt egy-egy magánhangzót, de semmi különös, alig észrevehető.

Azt tudom, hogy most ölik érte egymást a nők! :)) Nem tudom, de azt hiszem, összefüggésben lehet, hogy mióta javult a beszédhibája, nagyobb lett az önbizalma.

2009. szept. 8. 23:32
 5/17 anonim ***** válasza:
a sziszegős hang tud szexy is lenni sztem...
2009. szept. 8. 23:41
 6/17 anonim ***** válasza:
0%

Én a helyedben legalább írni megtanulnék. Akkor ismerkedhetsz először pl. az Interneten - meglepetés így is lesz, de nem fognak ennyire leminősíteni.

Viszont a mostani helyesírásod még NEM véd meg ettől.

2009. szept. 9. 00:52
 7/17 anonim ***** válasza:

eltudnék mókázni egy ilyen sráccal..szerintem aranyos lehet:)

20/L

2009. szept. 9. 05:53
 8/17 anonim válasza:
100%
Nyugodj meg én is beszédhibás vagy csak úgy visít az sz- betűm=) De engem nem zavar. Sokszor fikáznak de hát ez van=) De ennek ellenére a psiknak bejövök=)
2009. szept. 9. 15:50
 9/17 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi gond nincs ezzel a beszédhibás dologgal, akkor sincs, ha egyesek húzódoznak tőle. :] Nekem pl. egy kissé pösze lány nagyon bejön, és, na és? ;] Ha fiúk után mennék, akkor sem érezném, hogy baj volna.

17/L

2009. szept. 9. 16:24
 10/17 anonim ***** válasza:
Én imádom a beszédhibás fiúkat, szerintem aranyosak és szexisek (persze függ a külsejüktől isXD). A pöszeség és a raccsolás jön be a legjobban, szóval engem semmiképp nem zavarna, ha a kiszemeltem beszédhibás lenne!!
2009. szept. 9. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!