Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Egy beszédhibás sráchoz hogy álnátok?
Nekünk volt az utcánkban egy fiú (állítom, a környék leghelyesebb fiúja volt!), és beszédhibás volt (dadogott, de sajnos erősen). Neki nagyon sok kudarca volt a lányoknál (dacára a dögös külsőnek), mert mikor megszólalt, mindenki meglepődött.
Már majdhogynem felnőtt volt (17 év körül) asszem, mikor egyszercsak javulni kezdett. Nem múlt el neki végleg, de még érezhető (most 34 körül van). El-elnyújt egy-egy magánhangzót, de semmi különös, alig észrevehető.
Azt tudom, hogy most ölik érte egymást a nők! :)) Nem tudom, de azt hiszem, összefüggésben lehet, hogy mióta javult a beszédhibája, nagyobb lett az önbizalma.
Én a helyedben legalább írni megtanulnék. Akkor ismerkedhetsz először pl. az Interneten - meglepetés így is lesz, de nem fognak ennyire leminősíteni.
Viszont a mostani helyesírásod még NEM véd meg ettől.
eltudnék mókázni egy ilyen sráccal..szerintem aranyos lehet:)
20/L
Szerintem semmi gond nincs ezzel a beszédhibás dologgal, akkor sincs, ha egyesek húzódoznak tőle. :] Nekem pl. egy kissé pösze lány nagyon bejön, és, na és? ;] Ha fiúk után mennék, akkor sem érezném, hogy baj volna.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!