Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha valaki beszédhibás?
Pff... az előtte válaszolóknak látszik, hogy nincs beszédhibás ismerősük. Legjobb barátom dadog, de nagyon, sajnos. Ő emiatt hihetetlenül visszahúzódó, és magábafordul.
Szerintem egyáltalán nem ciki, csak nem mindenki annyira toleráns, hogy normális emberként kezeljen egy ilyen embert. Engem egyáltalán nem zavar, szívem szerint segítenék neki, de nem tudom, hogy hogy.
Szóval ne szégyelld, hogy beszédhibás vagy, inkább keress olyan embert, akit nem zavar, a többiekről pedig ne vegyél tudomást. Sajnos a mai világ tele van bunkókkal és tahókkal:(
Engem egyáltalán nem zavar, én selypítek, az öcsém dadog, illetve a párom is néha ha ideges.
Egyáltalán nem ciki, nem lehet mindenki tökéletes.Aki az ilyet nem "érti" meg vagy éppen kinevet a egy bunkó.
Hidd el, én tudom, mert amíg suliba jártam, ha nem is állandóan, de azért mondogatták, hogy milyen beszédhibám van. És? Annak idején 2 éve én is szégyelltem magam a barátom előtt, de úgy voltam vele, ha így nem kellek neki akkor annyi. Hidd el tényleg nem ciki, és akik az előzőekben írták hogy zavarja őket, akkor biztos tökéletesnek hiszik magukat. Öcsém dadog, mint azt már leírtam, és emiatt nagyon zárkózott is, és néha még én is így 19 évesen. Ne hallgass másra, én sem teszem, ha valaki nem fogad el úgy ahogy vagy ne is foglalkozz vele vagy velük!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!