Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ciki, ha valaki beszédhibás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki, ha valaki beszédhibás?

Figyelt kérdés
2009. szept. 9. 20:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem ciki. Egyik barátom selypít de ugyanolyan barát mint a többi nem közösítettük ki. Néha rákérdezünk hogy mit akart mondani, de nem csúfoljuk ki.
2009. szept. 12. 19:37
 12/21 anonim ***** válasza:
86%
Nekem voltak olyan szemét osztálytársaim akik ezzel csesztettek,mert egy "nagy gyerek" szerint én selypítek,elmentem gimibe ott meg senkinek nem volt velem semmi baja,manapság napi 100 emberrel beszélek (munkábol adódóan) és egyik sem mondja h zavarná.Tehát ha érett emberekkel beszélsz akkor nem fogja őket zavarni:)
2009. szept. 12. 19:44
 13/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2009. szept. 12. 20:17
 14/21 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?mert énis beszédhibás vagyok 14/L és nagyon zavaró mert a többiek cikiznek miatta de elengedem a fülem mellett.de fontos h megtanuljon az ember mert középiskolában "leselejteznek" ha látják beszédhibás vagy.jobb ha elmész logopédushoz énis ezt teszem
2009. szept. 12. 20:22
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Életem egyik nagyon nagy szerelme dadogott,és egyáltalán nem zavart.:))Fiú volt a kedves.:))
2009. szept. 12. 20:34
 16/21 A kérdező kommentje:
16 vagyok.Ha gyorsan beszélek dadogok és szinte nem is tudok folyamatosan beszélni.
2009. szept. 12. 22:28
 17/21 anonim ***** válasza:
Én is dadogok, amikor nagyon ideges vagyok. Szerencsére ez nem mindennapi, de emelett még racccsolok is:S Senkit nem zavar, mindenki aranyosnak találja.
2009. szept. 13. 09:42
 18/21 anonim ***** válasza:

én meg selypítek meg gyorsan beszélek és néha egyáltalán nem értik amit mondok

utolsó előtti voltam

2009. szept. 20. 11:18
 19/21 anonim ***** válasza:
vagyis bocs a utolsó előtti előtti
2009. szept. 20. 11:19
 20/21 Hftree válasza:

Logopédus+hangosolvasás biztos javulást hoz.

Én egyszerre selypítek meg pösze is vagyok (utóbbit már egész jól korrigálom)

Csak mostanában kezdett el ezzel piszkálni egy osztálytársam, visszaismétli a rosszul ejtett szavaimat, de én ezt csak építő jellegű kritikának veszem. Kiskoromban mondjuk évekig jártam logopédushoz, meg volt nyelvrácsos fogszabályzóm is, de az, h most magamtól elhatároztam, h elkezdek gyakorolni, már sokkal többet segített...

Amúgy meg sokan aranyosnak találják, úgyhogy nem is bánnám, ha nem tűnne el teljesen a beszédhibám

2011. okt. 9. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!