Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az miért van, hogy amikor egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért van, hogy amikor egy német csajt leszólítottam, mert azt hittem magyar csaj (szépsége simán elérte a hazai színvonalat), akkor ő sokkal kedvesebb, mosolygósabb volt velem, mint a magyar lányok?

Figyelt kérdés
Lehetséges, hogy én a külföldi csajoknak jobban bejövök, mint a hazaiaknak?
2013. febr. 21. 11:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

"Mert máshol nem olyan beképzeltek és bunkók a nők, mint Magyarországon."

Csak Angliában, az USA-ban, Olaszországban, Franciáknál, Romániában és Szlovákiában... Nem is rossz arány :D

2013. febr. 21. 12:27
 12/18 anonim ***** válasza:
Szerintem azért van, mert általánosítasz! :)
2013. febr. 21. 12:42
 13/18 anonim ***** válasza:
külföldieknek (és a turistáknak főleg) teljesen más az emberhez való viszonyulása mint a magyaroknak. Érdeklődnek, kedvesek kérdeznek, stb. Ja és nem nyomkodja mindegyik a telefonját, meg hallgat zenét hanem nézelődik és simán ismerkedik
2013. febr. 21. 13:00
 14/18 anonim ***** válasza:
48%
PEDig jól mondja a 10es válaszoló, a külföldiek sokkal barátságosabbak mint mi magyarok. A nők is sokkal kedvesebbek, nem beképzeltek, mint kis hazánk lányai. A magyar csajok belsőleg nem érnek semmit sem.
2013. febr. 21. 13:03
 15/18 anonim ***** válasza:
58%

nem, egyszerűen a külföldi lányok nem olyan neveletlenek, ostobák és beképzeltek mint a magyarok. meg szerintem ez a magyarszépség csak egy önámító mítosz.

100x értelmesebb és szebb lányokat találni külföldön, mint itthon.

"Hülyék vagytok! Sok szép német nő van! A kérdezőnek eg annyit csak meglepted de ha értette volna mit gagyogsz neki lenézett volna mint a magyarok."

Az első részével egyetértek, a másodikkal nem.

"Sok szép német nő?

Én is itt élek és nem ezt tapasztalom...."

Furcsa, én ugyanígy vagyok a magyarokkal.

"de az átlag (nem plázaribi meg divathóbortos) magyar csajokhoz képest semmik :D"

mutass már ilyen lányt ebben az országban! 100ból 99 valami kitekeredett pózban csücsörít meg vigyorog a párkereső oldalakon meg a közösségi oldalakon is, úgy van felöltözve mint egy prosti, jobb esetben nem lógnak ki a mellei, tiszta festék meg fém a feje, bagóznak, ostobák, piálnak, unalmasak.

azok, akik még ki is néznek valahogy, és elkapod őket valahol az utcán, rohadt unalmas befordulós lányok, vagy van valami nagy hülyeségük. tipikus fadarabok.

persze ez igény kérdése, ha úgy neveltek, és csak kanos vagy, biztos jó, de családalapításra egyik sem.

"De ilyen kis pici, cuki szőkes csaj volt, kb. 15-16 évesnél több tuti nem volt. Pont az ilyen csajok a gyengéim a kis picik, olyan kis cuki volt. *-*"

próbálkozz 10 évesekkel, azok is nagyon cukik...

"Mert máshol nem olyan beképzeltek és bunkók a nők, mint Magyarországon."

ennyi.

"Csak Angliában, az USA-ban, Olaszországban, Franciáknál, Romániában és Szlovákiában... Nem is rossz arány :D"

ezek tényleg nem a legjobb országok, ráadásul az olasz lányok nem csak buták és beképzeltek, de ribancok is. szerintem a franciák sem túl szemérmesek. tehát pont olyanok mint a magyar lányok. az usa lányok meg még eléggé lazán is kezelik a kapcsolatokat. szlovákban meg románban nem véletlenül nem szeretik a magyar srácokat... de a román nők többsége úgy néz ki mint a magyarok, iszonyat műrondák.

"PEDig jól mondja a 10es válaszoló, a külföldiek sokkal barátságosabbak mint mi magyarok. A nők is sokkal kedvesebbek, nem beképzeltek, mint kis hazánk lányai. A magyar csajok belsőleg nem érnek semmit sem."

persze, de amíg nincs összehasonlítási lehetőségük, addig tényleg elhiszik ezt a szépmagyarlányok maszturbálást. a külföldiek meg inkább csak annyit mondanak a magyar lányokról, hogy könnyű őket felszedni. persze elég valószíű, hogy nem oylan turistákról van szó, aki kitt akarnak családot alapítani. meg pl azt is kevesen tudják, hoyg miylen sok magyar egyetemista lány megy külföldre prostinak. önszántából. én ismerek ilyet, 1 másik sráctól meg hallottam dolgokat, amiket ő látott. a legtöbb prostituált közép és keleteurópából érkezik.

2013. márc. 31. 08:11
 16/18 anonim ***** válasza:
61%
Külföldön (ny-ra, északra) általában sokkal kedvesebben az emberek -köztük a nők is-, mint Magyarországon, és nem is öltöznek annyira kihívóan. Most az olyan agyhalottakra nem tudom, érdemes-e reagálni, akik idekeveri a neoliberalizmust. Érdekes, aki már volt külföldön, vagy ott él, azt mondja, h sokkal kedvesebbek a nők. Az igazán szánalmas az, hogy sok embernek van pofája rondának nevezni holland, német nőket, miközben egy elmaradott országnak nevezett szemétdombon él, ahol a nők nagy része felfuvalkodott, és úgy öltözik, mint egy prosti és azt hiszi,h ő a világközepe. Röhejes, h az átlag magyar férfit meg tudják azzal etetni a nők,h magukra kennek 10 kg sminket, tangát villantanak, és kirakják mindenüket, és a magyar átlag férfi máris szépnek tartja őket. A magyar nők beképzeltségben és kihívó öltözködésen kívül semmiben nem tudnak kiemelkedni. És én erre inkább nem lennék büszke.
2013. márc. 31. 09:43
 17/18 anonim ***** válasza:
-elmaradott
2013. márc. 31. 09:44
 18/18 anonim ***** válasza:

Nincs kizárva, hogy vannak szép német lányok. A volt némettanárom is mondta (Isten nyugosztalja), hogy akik köztük, szépek, azok tényleg szépek.

Hogy miért mosolygott, és miért volt kedvesebb? Mert a németek jobban bíznak a másikban. Ezért működik náluk a gazdaság is, mert egy jó kapcsolat, egy jól működő üzlet alapja a bizalom.

Magyarországon általában mi van? Ha egy fiú leszólít egy lányt, akkor a lány arra gondol, hogy 1. ez a pasi egy bunkó

vagy ha kedvesen szólítja meg, akkor azt gondolja, hogy ki akarja használni.

Minket magyar nőket úgy nevelnek, hogy idegenekben ne bízz meg! Ennek az az alapja is van, hogy elég sok itt nálunk a bűnöző, akik a szegénység miatt is mások becsapásával , kihasználásával akarnak nyerészkedni. Mivel a nők általában gyengébbek, védtelenebbek, ugyanakkor jobban él bennük a megfelelési kényszer, ezért sebezhetőbbek, és könnyen áldozatul eshetnek pl. egy leánykereskedőnek. És Magyarországon a ravaszság, a svindlisség egyfajta erény, és ha becsapnak , akkor te vagy a balek, te vagy a naiv, te vagy a hülye, ezért Magyarországon a bizalmatlanság szinte tapintható.

Ezért kedvesebbek a német lányok.

2015. nov. 14. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!