Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Magyar lányok és fiúk német...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyar lányok és fiúk német származású baráttal/barátnővel?

Figyelt kérdés
Magyar lány vagyok, német élettárssal. Valaki van még így errefelé? :) milyen? valami vicces sztori esetleg? kultúrális különbségekről történetek? Jellegzetességek amik tetszenek a másik országát, nemzetiségét illetően?

2013. febr. 19. 21:56
 1/7 anonim ***** válasza:
5%
Ez most komoly. Régebben talán nem volt annyi bevándorló. Most azt hiszed találsz még lassan eredeti németet? Amúgy semmi különbség, még szórakozó helyen sem. Nem kell elájulni, mert külföldi. Ez is lehet normális és hülye is. N
2013. febr. 19. 22:00
 2/7 A kérdező kommentje:
Istenem..:) a két ország iskolarendszere is más. nem arról van szó hogy ku eredeti német meg ki nem, jógyerek. Hanem hogy más ország más rendszerében nevelkedett. Például. Esetünkben èppen Németországról beszélünk. Elájulni nem kell semmitől.
2013. febr. 19. 22:24
 3/7 A kérdező kommentje:
Szóval valaki aki érti a kérdést? :)
2013. febr. 19. 22:24
 4/7 anonim ***** válasza:
94%
Nekem német a barátom, lassan 1 éve együtt vagyunk. A viccein sírok a röhögéstől. :D És igen, echte német, ha már az első kötekedett, bajorországi. Szőke és kék szemű. :D Mint írtam, nagyon jó a humora. Persze ahhoz, hogy tényleg minden klappoljon, muszáj vagy neki, vagy nekem az ő nyelvét nagyon jól beszélni. Én mondjuk ugyanúgy beszélek németül, mint magyarul, így nem volt soha semmi gond. Ő csak a káromkodásokat tudja, meg ha beszélek, akkor megérti, hogy miről van szó, mert egy magyar hotelben dolgozott sokáig. A német férfiak szeretik a magyar nőket, mert szépek és perverzek. :D A barátomnak ezen kívül még tetszik a keményfejűségem és a temperamentumosságom, illetve ugye a szexuális étvágyam. :D Kultúra és mentalitás terén meg hasonlóak vagyunk, úgyhogy így. :)
2013. febr. 19. 22:47
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Az enyém is kék szem szőke kívülről tipikus német forma. Lassan egy éve vagyunk együtt, nagyon harmonikus a kapcsolatunk. Mindig jó kedvre derít, és általában sikerül kiűznie belőlem a néha fellépő borúlátásom, amire nem vagyok büszke. Nekem tetszik a mentalitásuk, az hogy sok spontán dolgot tudunk együtt művelni. Nyitottabb azoktól akiket eddig megismertem, és közvetlenebb velem és a környezetemmel, ami az korábbi honi pasimjairól nem mondható el. Persze ezzel nem általánosítani akarok nemzetiségek között, de sokszor jól sülnek el a kulturális kuszálódásaink is.

Nem tudok németül, de amit felszedtem (persze káromkodások), azt örömmel ejtem el pokerarccal a társaságában. Ő ugyanez:)

2013. febr. 20. 01:16
 6/7 A kérdező kommentje:
:) nagyon tetszenek a válaszok, én is hasonlókat mondhatok. Másfél éves a kapcsolat, kék szemű és szőkésbarna hajú. Közvetlen és jókedélyű. Èn németül jól beszélek, ő magyarul most tanulgat tanárral. Tetszenek neki a nemzeti ételeink és én is nagyon szeretem a német kajákat (Maultaschen és társait). :)
2013. febr. 20. 08:59
 7/7 anonim ***** válasza:
79%

Nekemis nemet a baratom

Szoke haju kek szemu :) balatonon ismertem meg

Igaz meg csak fel eves a kapcsolat,de működik..

Mondjunk en kifejezetten szeretem a nemet pasikat

A legelső baratom

Is az volt :) 21/L

2013. febr. 22. 01:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!