Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem merek közeledni a lányokho...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merek közeledni a lányokhoz, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Pedig már benne vagyok a korban.

Egyszerűen namvagyok alalmas rá.Nem akarok pofára esni sem.A kommunikációval is gond van.

2009. szept. 8. 20:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy? Lehet, hogy egyszerűbb lenne tippeket adni.
2009. szept. 10. 19:51
 12/18 A kérdező kommentje:

Megkérdezheted 25

Talán az egyik nagy akadály,hogy nem hiszem el,hogy összejönne velem akár ki is ill.,hogy egyáltalán alkalmas vagyok rá.

Meglehetősen unalmas figura vagyok.

Meg az sem biztos,hogy vállalni tudnám.

2009. szept. 11. 08:33
 13/18 anonim ***** válasza:
Haver, szerintem ha fele ennyi erőt öntenél a csajozásba, mint a rinyálásba, már háremed lenne.
2009. szept. 11. 09:38
 14/18 anonim ***** válasza:
Ekkora belső gátlások esetére a netes ismerkedést javaslom. Ha pedig ennyire félsz attól hogy mások mit gondolnak vagy hogy leégeted magad, akkor keress fel egy pszichológust mert egyértelmű hogy mi bármit is írunk, neked lesz egy kitérő válaszod rá. De szerintem a társkereső a járható út számodra.
2009. szept. 11. 10:08
 15/18 A kérdező kommentje:

nehogy azt hidd,hogy az életben rinyálok. Csak itt panaszkodom.

A társkereső sem jött be. Arról nem is beszélve,hogy ott sem mertema nekem tetsző lányoknak írni. Nem hiszem,hogy bárkinek is jó lennék.

A sextárskereső sem jött be.

2009. szept. 11. 19:48
 16/18 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha ennyire gyáva vagy, akkor már rajtad a csoda sem segít.
2009. szept. 12. 10:54
 17/18 anonim ***** válasza:
Próbálj olyan lányokkal ismerkedni, akik szintén ilyen félősek. És ne aggódj biztos, hogy fogsz olyan lányt találni aki így fog szeretni téged ahogy vagy :)
2009. szept. 12. 10:57
 18/18 A kérdező kommentje:

én inkább megváltoznék.

Ok gyáva vygaok szerintetek.

Ti,hogy kezdtétek? Egyikőtök sem volt betojva??

2009. szept. 14. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!