Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem merek közeledni a lányokho...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merek közeledni a lányokhoz, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Pedig már benne vagyok a korban.

Egyszerűen namvagyok alalmas rá.Nem akarok pofára esni sem.A kommunikációval is gond van.

2009. szept. 8. 20:48
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Nem te vagy az eggyetlen.És pofára kellesni hogy a végén sikerrel járj.Áldozat nélkül nincs siker. javaslom a biztosvesztes csajokat,hogy szokd a kudarcot akkor kevésbé lessz megrázó amikor egy elérhető csaj ejt pofára.
2009. szept. 8. 20:54
 2/18 anonim ***** válasza:
Pedig néha pofára kell esni. De nem lesz belőle semmi bajod.
2009. szept. 8. 21:02
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha meg se próbálod, esélyed sem lesz. Ez olyan mintha akarnál lottó 5-öst nyerni, de szelvényt nem vennél.

Voltaképpen mitől félsz? Ki az a csaj neked? Talán egy buliban, könyvtárban, utcán megszólított valaki onnantól rossz híredet fogja kelteni, vagy mi? Ő neked addig senki marad amíg meg nem ismerkedtek, és ha elhajt akkor továbbra is csak egy senki lesz akin túl kell lépni.

És jöhet a következő. Az előzővel csak annyiban kell törődni hogy az ő vesztesége volt ha nem akart megismerkedni veled. Ilyen lazán kell venni.

Ha ideges természet vagy akkor ne menj oda társasághoz, kezdd magányos lányokkal. Ne rögtön a legdögösebbeket szúrd ki, gyakorolj kicsit előtte "előnytelenebb" külsejűekkel, hogy szokd a dolgot. Elvégre ennek nem feszültséget kellene okoznia, ez csak játék. A randizás játék. Viszont ha véresen komolyan veszed és bebeszéled magadnak hogy le fogsz égni, akkor csak egy izzadós és kellemetlen ötpercet csinálhatsz magadnak. Egy nő sem szeret kínos faszikkal társalogni akiken látszik hogy még a seggrésük is izzad a félelemtől. Ha laza vagy, úgy is állnak hozzád. Lehet hogy 10 csaj el fog küldeni, de a 11. talán nem. És akkor máris megérte a próbálkozás...

2009. szept. 8. 21:06
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Két dolgot csinálhatsz:

- Meleg leszel

- Kikapcsolod a számitógépedet, elmész, és próbálkozol

Persze ülhetsz itt is és hallgathatod a sok okos ember véleményét amivel ugysem mész semmire, mert nem ötlet kell neked hanem ok

Na hajrá! Megyek aludni..

2009. szept. 8. 22:07
 5/18 A kérdező kommentje:

21:06

Pont ez a baj,hogy én a meg sem próbálom kategóriába tartozok. Félős és izzadós vagyok. 1 perc is elég hozzá.

Az egésztől félek. Nem értek hozzá és így nem túl bíztató a dolog még ha szórakoztónak is kellene lennie.

Előnytelenbb külselyű vagy dögös olyan mindegy ha nem tudok társalogni és feszült vagyok.

Látszik rajtam,hogy nem vagyok a helyzet ura,hogy hiányzik a magabiztosság.Látszik arajtam a tapasztalatlanság.

Nekm még fejben is feszültséget okoz ez a játék,gyakorlatba meg nem ismerem átültetni.

Tényleg izzadós vagyok. Vol,hogy télen levert a viz,mert beszélgettem vagy 2 percet egy csajjal.

Csak azt a 10-et kell túlélni-ők meg terjesztik a rosszíremet. A lányok azt ismegérzik állítólag ha más lányoknál sikertelen vagy.

2009. szept. 9. 09:20
 6/18 A kérdező kommentje:

Két dolgot csinálhatsz:

- Meleg leszel

- Kikapcsolod a számitógépedet, elmész, és próbálkozol

Persze ülhetsz itt is és hallgathatod a sok okos ember véleményét amivel ugysem mész semmire, mert nem ötlet kell neked hanem ok

Na hajrá! Megyek aludni

22:07

Heteró maradok.

MOndjuk okis kellene ebben igazad van. Nincs okom csajozni,mert nem tudok. Van olyan lány aki a lúzereket szereti??Nincs

2009. szept. 9. 09:22
 7/18 A kérdező kommentje:
Még csajozós könyvből semmerítettem bátorságot.Csak egy olvasmány volt,meglódította a fantáziámat,enyi.
2009. szept. 9. 09:24
 8/18 anonim ***** válasza:
Akkor szenvedj, ha ennyire azt akarod, csak magadon segíthetsz. Sz@r ügy, de ez van.
2009. szept. 9. 11:45
 9/18 anonim ***** válasza:

Egyébként igaza van az utolsónak, mondhatunk akármit, rajtad múlik hogy csinálod-e

Nem vagy lúzer, de ha feltétlenül ezt akarod hinni, akkor változtass, és akkor majd nem leszel az

2009. szept. 9. 15:55
 10/18 A kérdező kommentje:

Hogy kűzdjem le a gátlást meg a félelmet?Nem akarom,hogy kiröhögjenek. rutin nélkül nehéz. 16 sem vagyok ár,hogy beleférjen a bénázás.

A lányok félemetesek,főleg ha oda kell menni hozzájuk

2009. szept. 9. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!