Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Én egy 17 éves lány vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én egy 17 éves lány vagyok, és úgy érzem hogy már itt van az ideje annak, hogy elkezdjek pasizni. Nektek mi a véleményetek erről? Szerintetek jól tenném?

Figyelt kérdés
2013. febr. 20. 17:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha velem szeretnéd akkor jól teszed :DD
2013. febr. 20. 17:36
 2/12 anonim válasza:
Attól függ, mit értesz pasizás alatt...?
2013. febr. 20. 17:37
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon akarsz miért ne. Ennyi idős korban ez természetes dolog. Csak arra vigyáz, hogy kivel jössz össze.
2013. febr. 20. 17:37
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

A 4. válaszolónál meg is látszik az értelmi szintjén, hogy mikor kezdte el :)

Ne hallgass arra, hogy le vagy maradva vagy miről beszélnek itt. Semmiről sem vagy, ha úgy érzed most állsz készen akkor hajrá! :)

2013. febr. 20. 17:41
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
utolsó, ugye tudod, hogy ez a válasz nem épp jótanácsank való:)))) 14 évesen nem a "pasid karjai között kell viháncolni"!
2013. febr. 20. 17:41
 6/12 anonim ***** válasza:
nyugodtan, persze nem kell elsietned, és az első pasival járnod, vagy ilyesmi, csak ismerkedj :D
2013. febr. 20. 17:43
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes tanácsokat! :) Remélem hogy hamarosan már nekem is lehet részem egy kis szerelembe... :D
2013. febr. 20. 17:46
 8/12 anonim ***** válasza:

Érdekes, én sose gondoltam arra így konkrétan, hogy "pasizni kéne". Ha tetszett valaki, akkor megpróbáltam közelebb kerülni hozzá, de így konkrétan, hogy nincs senkim és "kéne valaki" ilyen még nem volt...

Ha úgy érzed miért ne, de ne erőltetsd, ha jön valaki, aki megtetszik, akkor lehet ügyködni ;)

2013. febr. 20. 17:46
 9/12 anonim ***** válasza:

kedves 17:38 én a 17:37 -es vagyok!

És most menőnek érzed magad vagy mi? Ez egy olyan hozzá szólás volt, amire még a fa**sem kíváncsi. Csatlakozom a többiekhez. Valószínű meg volt az oka arra, hogy eddig nem a pasik jártak a fejében. Lehet hogy az önbecsülése többet ér neki, mint az hogy már ennyi idősen gyereket neveljen, egy buta félre lépés miatt, csak azért mert a többiek .....!

2013. febr. 20. 17:48
 10/12 anonim ***** válasza:
Hol laksz kérdező? :D
2013. febr. 20. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!