Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti miből veszitek észre, ha egy csaj pénzéhes?
Rengeteg pénzéhes osztálytársam van, de érdekelne, hogy a fiúk miből veszik észre, ha egy csaj csak a pénzre megy?
(Sztem undorító aki pénzéhes)
Milyen árulkodó jelek vannak a fiúk számára?
Félreértés ne essék, ezt nem azért kérdezem, mert "hogyan tudnám titkolni", én nem vagyok pénzéhes, soha nem is voltam az.
Én 10 perc alatt leszűrőm. Meghívóm valamire beleéli magát...leszopatom magam vele és dobom.
Az ilyen ribancok annyit érdemelnek hogy jól teleélvezem a szájúkat :DDD
én meg lány létemre nem szerek fölösen költeni és utálom ha rám költenek...
Nekem mindig abból van problémám - azaz inkább azoknak gond akik meg akarnak hívni - hogy nem engedem meghívatni magam és mindet visszafizetek.
Ebben a világban mind a két véglet előfordul ne aggódj. Ha a lány folyton meghívatja magát akkor gondlom anyagias.
18/L
Mondjuk rendszeresen kérnek ezt azt. Ruhákat,ékszereket.
Attól, hogy valaki elfogad egy kávét, vagy vacsorát még nem lesz pénzéhes.
ha az első randin olyan étterembe megyünk aminél belépőt kell fizetni, és ő királyrákot rendel kaviárral akkor már ott gondok lesznek.
avagy ha olyan ruhába jön a randira ami az én évi keresetem 3x sa akkor az is intő jel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!